BLOG

In order, sort off

DSC_0714

Kommer ni ihåg denna bilden?! Den som jag la upp för att tala om att jag var lite busy med att komma i ordning i vår lägenhet. Well, vi har kommit i ordning :-).

 

DSC_0396

Samma vy ser nu ut så här och jag kan pusta ut lite. Det är fortfarande lite finlir kvar, spika upp ngn tavla och piffa lite. Men det är inte kaos längre. Tack och lov!

 

DSC_0397

Denna hall går från vardagsrummet och in mot våra tre sovrum. Då hallen var ganska bred och verkligen behövde förvaring köpte vi enkla Billy bokhyllor från IKEA och ställde på rad.

 

DSC_0398

Det vackra Buddahhuvudet från Shanghai fick inta hedersplatsen.

 

Ojojojoj, jag har ju inte visat er några bilder från vår lägenhet! Bätting på den fronten! För jag vet att ni är många som (lixom jag) gillar att gå husesyn. Hemma oss hos försöker vi hålla ett tropiskt/asiatiskt tema, helt enkelt för att vi bor i ett tropiskt klimat i asien :-). Jag ska visa er,så får ni se om vi lyckats.

På tal om det här med hem så måste jag bara dela en reflektion. Det finns så många underbart vackra hem att gå husesyn hos i bloggvärlden. Men den senaste tiden tycker jag nog att de bara blir mer och mer lika (mitt hem inkuderat)… Eller är det jag som är kritisk? Med alla bloggar och smarta länkar så är det lixom bara att “klicka” om man ser något snyggt också vips är det ett helt gäng med samma vas hemma. På så vis är det roligt (om än lite krångligare) att bo utomlands för jag kommer inte åt Tine K, House Doctor eller HM Home och måste därmed leta andra prylar. Att jag sedan önskat mig en vas från HM Home av syrran i födelsedagspresent är en annan femma :-).

 

ENGLISH
Just realized that I have not showed you my home as promised. I will change that, promise! I know that you are many that really likes to go “husesyn” as we say in Swedish. Direct translation “house-looking”. We have tried to keep a tropical/asian theme in our Singapore-apartment. I will show you :-).

Speaking of homes I was thinking about all beautiful homes there is out there in the blog-world. I have to say, to me they all look more and more the same (including my home). Or am I being to critical? With all inspiring pictures and shopping-links, you just have to “click” and all of a sudden the gorgeous things ended up in everyone’s house :-). In that sense it fun (and requires a bit more work) to live abroad. I cannot find the popular Scandinavian brand like Tine K, House Doctor or HM Home and have to go out looking for other stuff. Hmmm, and when I cannot resist something I call my sister and put it up on my birthday wishes-list :-).

 

KRAM Sara

Comments

 1. Anna 20 October, 2013 Reply

  Det var det där med att inspireras av bloggvärlden - hur många vaser från svenskt tenn har vi inte sett med liljor i?:) Ha det fint Sara!

  • lifeinsingapore 22 October, 2013 Reply

   HAhaha, det var preeeecis den jag tänkte på. Men snygg är den!

 2. pilla 20 October, 2013 Reply

  Det blev ju superfint! Älskar de där buddah statyerna!

 3. Christina 20 October, 2013 Reply

  Så himla fint det blev :) Gillar temat ni har valt på lägenheten :) Ska bli kul att se mer av eran lägenhet :)

 4. Amanda 20 October, 2013 Reply

  Så himla fint Sara!!:-) Kram!

 5. Malin H-W 20 October, 2013 Reply

  Ååå äntligen lite pics från er nya lya! Vill ha mer! Det ser ut som ni ha det hel mysigt. Men du har ju också ett väldigt gott öga till det där med inredning!! Kram

  • lifeinsingapore 22 October, 2013 Reply

   TACK Malin!!! När ska du komma hit och spanan in allt IRL?!?!

 6. Nellie 20 October, 2013 Reply

  Superfin Buddah. Jag har faktiskt en liknande hemma. Tänk vad mycket man kan göra Billy, IKEA är rätt bra. :) Jag håller helt med om att många snygga hem ser likadana ut fast det är kanske för att det finns så många inredningsbloggar?!? Men snyggt är det i alla fall. Kram

 7. Annika Soulcityguide 20 October, 2013 Reply

  Jättefint! Vi håller på att rensa och fixa till det här hemma, så det är trevlig med lite inspiration :) Kram

 8. Linn 20 October, 2013 Reply

  Visst är det mycket likriktat. Vi är alla liksom personliga och individuella på exakt samma sätt, vad gäller både kläder och hem kan jag tycka. Samtidigt... Om jag tycker att något är vackert så tycker jag ju det, oavsett om "alla andra" också gör det eller inte. Och att då kämpa emot... nä :-) Fint har ni fått det! Jag gillar både Buddha-huvudet och den lilla svarta statyn. Kram!

  • lifeinsingapore 22 October, 2013 Reply

   Ja det har du ju helt rätt i. Hittar man ngt snyggt så ska man så klart inte strunta i det bara för att "alla andra" hade det! Tack för din positiva reflektion!

 9. Charlotte 21 October, 2013 Reply

  Vad fint det blev! Jättesnyggt! Ha en fin måndag!

 10. Lisa 21 October, 2013 Reply

  Åh wow så snyggt!! Jag vill se mer bilder nu sara :) Kram