BLOG

Inställt

DSC_2521

Det är inte många gånger Alma har skrattat de senaste dagarna. Men badet har verkligen gått hem! Det är ju väldigt varmt här i Singapore så jag ställer ofta ut Almas badbalja på balkongen så får hon bada där.

 

DSC_2545

Det är nog mitt tips för febriga bebisar, att låta dem bada. Sänkte Almas temperatur några minuter och gjorde henne till sitt vanliga glada jag för en liten stund.

 

Det blev inget kalas. Alma toppade på 39,5 grader igår och hur vi än vände och vred på det så kunde jag inte motivera ett barnkalas. Så trist för här har det bakats, lagats mat och gjorts vimplar hela veckan lång. Men nopp. Maten har flyttat in i frysen i väntan på ett annat tillfälle att ätas upp och allt piff har åkt in i bra-att-ha-lådan.

Men, jordgubbstårtan som vi gjort från scratch (tom vaniljcremen, den ni) kommer i alla fall att ätas upp. Alla bebisar och mammor är nämligen ombokade till en födelsedagsfika på tisdag istället. Så visst blir det lite kalas i alla fall :-). Tja, så denna lördag blir en hemma-lördag. Med två rastlösa föräldrar som verkligen vill hitta på något kul, men som stannar hemma med krasslig liten. Det här med att vara föräldrar är inte roligt jämt.

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Anna 8 February, 2014 Reply

    Så trist att ställa in, men vad gör man? Hoppas hon kryar på sig snart!

  2. Malin hw 8 February, 2014 Reply

    Ååå lille Alma. Stackaren, hoppas hon blir bra till på tisdags så ni kan fira då. Inte kul med så hög feber i er värme? Skickar några svalkande Kramar Från kalla Sverige!