BLOG

Jag lever

image

image

image

helgens wedding-outfit. Klänning uppsydd i Shanghai, päls lånad av syster, guldhalsband lånat av farmor ,  likaså vintage-klockan i guld. Oxå håret i en knut i sidan. Jag var nöjd :-).

Hörrni, det här med att blogga i Sverige har aldrig varit min starka sida. Jag får lixom inte ro att plocka fram datorn när släkt, vänner och god mat pockar på uppmärksamheten. Dessutom har jag bara mobilkameran med denna gång så då blir det inte lika kul. Här kommer i alla fall ett litet Hej, dagen innan det är dags för mig att åka tillbaka till Singapore igen.

Jag tänkte bjuda er på några bilder på den bröllopsoutfit jag hade på mig i lördags. Det var ju hela anledningen att jag åkte hem under årets tråkigaste månad (shit så trist vädret är alltså), ett mkt viktigt bröllop. För det är ju så, nära vänners bröllop är viktiga. Kanske lite extra viktiga när man nästan alltid är så långt bort. Jag ville ju vara där, spana in klänningen, hålla tal, prova bröllopstårtan och rocka loss till bandet. Och när jag satt där i kyrkbänken och såg min vän nästan spricka av lycka, då var det värt att bli nerbajsad på vägen hit :-).

Kram Sara

Comments

 1. Sandra 3 March, 2014 Reply

  Härliga bilder! Du är vrålsnygg!

 2. Anna 3 March, 2014 Reply

  Du måste haft otur med vädret för här har det varit blå himmel, sol och fågelsång. Men det är förvisso inget mot vad som väntar i Singa...

 3. J 5 March, 2014 Reply

  Jag ska plugga i Singapore, med allergi mot jordnötter? Hur tror du det kommer funka? Några erfarenheter av bekanta eller liknande där? :) Vore snällt med svar!

  • lifeinsingapore 6 March, 2014 Reply

   Hej! Jag har tyvärr ingen erfarenhet av allergier i Singapore. Känner ingen här med allergi. Men alla kan bra engelska här så borde kunna gå att fråga sig fram. Lycka till!