BLOG

Joe Labero i Singapore

DSC_2054

Jomen så har man växlat några ord och skakat hand med den kända magikern Joe Labero.

DSC_2045

Vi var på hans show som går för fullt i Singapore just nu. Fram till den 28 oktober kör han och både M och jag kan verkligen rekommendera den. Över all förväntan säger vi som blev riktigt wow-ade!

 

DSC_2044

Och detta blev min magiska outfit kvällen i ära. En klänning jag köpte i Shanghai 2009 (!), still love it!

 

M och jag har kommit fram till att vi vill gå på lite fler föreställningar. Inget svårt löfte att hålla då vi de senaste åren gått på typ noll stycken… Så när vi fick erbjudande om bra priser på biljetter till Joe Laberos show var vi inte sena att tacka nej. Och den var överaskande bra. Faktiskt. Och vi fick mersmak!

Som tur är har vi redan en stor happening inplanerad i september, Formula 1 körs i Singapore och vi har biljetter. Förutom alla bil-race så står Robbie Williams och Beyonce på scen och jag är riktigt taggad! Annars är väldigt sugen på att hitta en bra musikal att gå på. Någon som vet om det går någon bra i Singapore i höst?

 

KRAM Sara

Comments

  1. Louise Bengtsson 2 October, 2014 Reply

    hej Sara! vet att man kan boka till Mamma Mia och att Cats kommer till våren. Kul att läsa din blogg! Hör av mig med tips från sidney. Vi ska dit till Jul. Ha det trevligt down under

    • Shorty 25 December, 2016 Reply

      ..+hOy Ang kpAL ng mUkA mUe bkA icAw bO2 wLa cAng GMRC..xAn cA nkAkitA ng mUkAng wiTch tpOs nAg rAisE sA 100 beAutifUL And sExy wOman!!! tAngA tNgiN cA sA sLamiN my mki2tA cAng scAry… insEcUrE kbA ky mAriAn?? inggetErA cA pLa EesAh!!!..+chvitE_rULe!+..