BLOG

Julen har börjat

page

Vi har på årets första julmiddag igår. Ett klassiskt julbord med massa gott!

DSC_3531DSC_3547

Vi äter julbord med detta gänget varje år och har gjort så sedan vi var barn. Så mysigt och en av julens höjdpunkter för mig.

DSC_3556Almas höjdpunkt var snapsvisorna. Hon satt med stora ögon för att avsluta varje låt med att ropa “MORE”. Det blev många snapsar i år… 😉

 

Nu drar det ihop sig mot jul vänner. Det är väldigt tydligt här i Helsingborg med julbak, storhandling och det sista julklapps-fixet. M har äntligen joinat oss i Sverige och jag börjar till och med komma ner lite i tempo. Härligt värre!

Vi är som sagt i Helsingborg och myser nu dagarna innan jul. Själva julen ska vi fira uppe hos Ms familj i Örebro. Vi kör varannat år och då vi firade med min familj förra året är det Ms tur denna gång. För mig blir det väldigt annorlunda att fira med Ms familj för jag har faktiskt aldrig firat jul där uppe innan. På min sida av släkten är Alma det enda barnet så vi har haft väldigt vuxna jular de senaste åren. Uppe i Örebro blir det sju kusiner som ska härja runt så det kommer bli en klassisk barn-jul. Ska bli riktigt roligt, för julen är ju ändå barnens. Eller hur?

 

KRAM Sara

Christmas is getting closer and in my family we are slowly getting prepared. We are spending the days before Christmas with my family in Helsingborg. For Christmas we are heading up to Ms family in Örebro. Its going to be a Christmas full with kids this year and I am really looking forward. Christmas is all about the kids, right?

 

 

Comments