BLOG

Julfika

DSC_1514DSC_1510

Vi har julfikat idag, Alma och jag. Hemma hos min syster, kul att träffa hennes vänner lite. Det var ett tag sedan om man säger så. Och systern hade fixat massa gott, Alma tittade med stora ögon men nöjde sig faktiskt med lite clementin.

 

Så kul att ni är så många som tycker och tänker om mamma-ideal. Det ramlade in många intressanta tankar och funderingar i kommentarsfältet. Ni verkar vara många som lixom jag ser upp till mammor som lyckas i karriären utan att ge avkall på mammaledighet etc. Andra inspireras av mammor som delar föräldrarledigheten med sin man redan från början (tex är hemma några dagar var i veckan). Ensamstående mammor var också uppe på tal. Det finns sannerligen många att inspireras av :-).

 

 

DSC_1519

 

 

Annars så har helgen bara flugit iväg, jag ska erkänna att jag är väldigt trött. Det tar på krafterna att åka släkten runt med en liten. Packa upp och ner resesäng, blöjor och mat… De där ensamstående mammorna alltså, jag förstår inte hur de gör för att få ihop det. Efter en vecka utan M är jag helt slut. Så jag ska snart ta och avsluta denna söndagskväll med att krypa ner i syrrans bäddsoffa.

 

KRAM på er!
Sara

Comments

 1. Sandra 15 December, 2013 Reply

  Hihi, Alma ser bra sugen ut på bullen :-) Kram!

 2. Karin 16 December, 2013 Reply

  Vad mysigt! Hoppas allt är bra med er hemma i spa-land:) Kram!

 3. Jenny von Olofsson 17 December, 2013 Reply

  ÅH fika och lussebullar! Det är någo jag saknar. Sådan enkel bakelse som inte finns här som ger så mycket julkänsla :)

 4. Helenama 18 December, 2013 Reply

  Haha lilla goding som nöjer sig med en liten clementin. Så sött att jag smälter.. Har skippat middag idag och sorterat ut alla bilder jag tagit i Hongkong och London du är välkommen att kika in www.panoramio.com/user/5964815 God jul och gott nytt år! Kram på er!