BLOG

Julpimpat

DSC_1209

DSC_1212

Som ni instagramvänner vet så julpimpade jag Almas säng igår. Med rosa julgranskulor. Och nej, pyntet höll inte :-). Ama drog så klart ner dem fortare än kvickt. Men man måste testa, eller hur?! 

 DSC_1208

Men så här såg hennes lilla säng ut julfin. De vackra sängkläderna kommer från HM Home, Aj löööve!

 

Alltså jag tror inte att det är sant! Inatt sov Alma NONSTOP 18.45 – 07.10. Alltså utan att vakna en enda gång. Inte en! Micke och jag vaknade av oss själva strax innan sju och undrade var det var som kändes så konstigt. Sedan kom vi på det, vi kände oss utvilade! I ärlighetens namn har Alma sovit väldigt bra de senaste veckorna men en gång per natt har vi fått stoppa om henne. Oxå har hon vaknat vid sex och flyttat in till oss. Men i natt alltså. 07.10!!! Kan det vara för att jag bäddat så fint till henne i de vackra sängkläderna från HM ;-).

Annars så har jag börjat julpynt lite hemma i lägenheten på 18e våningen och idag ska vi baka lussebullar. Alma och jag lämnar ju SIngapore redan den 6e december så om vi ska hinna med lite jul här så får vi börja nu. Och det är ju 1a advent på söndag 🙂

 

DSC_1203DSC_1200

Detta lilla julpynt har dock fått stanna kvar. Draken som är från Shanghai fick agera julgran (Alma är ju född i drakens år). Och på moneyphanten från George Jensen som Alma fick i doppresent av sin mormor placerade jag husets enda tomte.

DSC_1218Alma tyckte det var väldans livat att rota i julpyntslådan. Senaste nytt här är att gömma alla saker bakom ryggen. Plutt!

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. annelie 28 November, 2013 Reply

  Grattis till en hel natts sömn!! :) Det förtjänar ni! Första advent snart som sagt och i gästrikland har vi ingen snö än (!!!) men jag hoppas den kommer snart! Sara! Berätta om jordgloben som jag ser där bak?! :)

 2. Natalie 26 December, 2014 Reply

  Hej, Jätte fin jordglob, vart har du hittat den?? :)

  • lifeinsingapore 6 January, 2015 Reply

   På akademibokhandeln. Men den köptes för ca 8 år sedan...