BLOG

Just do it!

DSC_2501Mor och dotter spanar in utsikten. Modern i galet snygga yogabrallor som hon fick av sin make i julklapp. Lovar att visa dem lite bättre en annan dag.

 

Jag har ämt mig för att ett av mina ledord inför 2014 ska vara “Just do it”. Jag är nämligen sådan som kan vara lite seg i starten. Lite som när jag ska doppa mig. Jag tvekar, velar, ojjar mig och vill inte alls. Fast jag vet att jag äääälskar den där känslan, när kroppen är helt nydoppad. Och att jag sedan aldrig kommer vilja gå upp. Sån är jag i vardagen med. Går och tänker på allt jag borde göra och stör mig på att det inte är gjort. Tills den dagen när jag bara gör det och vips så blev det super. Oxå är jag ofta sjukt effektiv, när jag väl får tummen ur. Så nu har jag ämt mig för att bara göra det, direkt. Så slipper jag den jobbiga “jag borde” tiden.

Så det jag skulle komma till var att jag ska börja hålla yogaklasser på stranden. Något som jag funderat på sedan vi flyttat hit men som lixom inte blivit av än. Men igår satt jag på en tjejmiddag och lovade dyrt och heligt att nästa vecka, då ska jag minsann hålla en yogaklass. På torsdagmorgon blir det (bara maila om du vill hänga på sara@lifeinsingapore.se). Så nu måste jag bara åka dit i förväg och hitta den perfekta platsen. Sedan är det jag som håller yoga@thebeach en gång i veckan. Super kommer det att bli!

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Fanny 9 January, 2014 Reply

  Känner verkligen igen mig... Men grymt ju! Tror det kommer bli hur bra som helst!

 2. pilla 9 January, 2014 Reply

  Nu skulle man verkligen bott i Singapore!

 3. Hanna 9 January, 2014 Reply

  Bra motto för året och så roligt med yoga@thebeach! Kram!

 4. Åh gud så kul och vad duktigt du är. Jag är precis som du, lite svårdoppad ;) . Ska nog också följa ditt motto! Just do it. kram

 5. Charlotte 9 January, 2014 Reply

  Kanonbra initiativ! Kommer bli roligt :-)

 6. Ellinor 9 January, 2014 Reply

  Vilket fantastiskt bra löfte/motto inför nya året. Hade jag bara bott liiiiite närmare hade jag gärna kommit på strandyoga. Lät underbart! Kram

 7. Linnéasgoodiebag 9 January, 2014 Reply

  Åh vilket bra ledord. Jag är precis likadan så jag får nog ha samma ledord som du så jag kommer igång lite snabbare med det jag vill;) Och yoga på stranden låter underbart, kommer nog bli hur bra som helst. Stor kram

 8. Anna 9 January, 2014 Reply

  Bra motto! Jag har ganska nyligen börjat med årsmotto, men det är en så bra grej :) Snygga brallor, härlig utsikt och en av mina favorityogaposer! Hade gärnat tränat på stranden med dig.

 9. Annika 10 January, 2014 Reply

  Å, vad härligt det låter med yoga på stranden. Synd bara att man inte kan vara med. Kan du inte ordna en yoga-vecka för oss som bor längre bort. Vem vill inte åka till Singapore liksom. Kanske Nellie den flygande flodhästen kan vara med också? Önskar dig en härlig helg!

 10. Malena 11 January, 2014 Reply

  Härligt ledord för 2014!! Jag kan rekommendera att läsa Andrew Kaufmans bok "Alla mina vänner är superhjältar". Väldigt rolig och charmig bok, och den mäktigaste superhjälten av dem alla är "Görallteftersom". Otroligt bra superkraft att ha, och det låter lite samma som ditt nya ledord :) http://www.svd.se/kultur/toronto-ar-fullt-av-alskvarda-superhjaltar_6942269.svd

 11. Rebecka 12 January, 2014 Reply

  I'm the master of "skjuta upp", haha! Och har man då en pedantisk ådra blir det ibland kaos. Försöker att inte ha så höga krav på mej själv, speciellt nu under graviditeten, men om man bara gjorde allt direkt hade det mesta gått så mycket bättre! ;)