BLOG

Kaffe och vin

DSC_0093

Detta får bli helgens bild. Vin vid poolen en ljummen lördagskväll. Singapore at its !

 

Sådär ja! Då var helgen snart över i Singapore. Jag sitter bänkad framför datorn, M lägger Alma och snart kommer helgen att avslutas med yoga och en film. Om Alma somnar enligt plan vill säga. För yet-laggade ungar är inte att leka med ska jag be att få tala om.

Det har varit en riktigt skön helg annars. Vi har hunnit med massa poolhäng så klart, träning, mat, en kaffe-utställning och grillning hos vänner. Dessutom har även åkt en sådan där klassisk turistbuss ni vet. Som tar en staden runt och som man kan hoppa av och på som man vill. Ett förvånandsvärt kul sätt att se Singapore. Här får ni den i alla fall, helgen i bilder.

 

 

DSC_0090DSC_0092DSC_0086

Vi drack kaffe så det sprutade ur öronen på kaffe-utställningen som ägde rum i helgen. Kul event och några packet kaffe fick så klart följa med hem.

cats

Lördagskvällen spenderades med vänner, grillandes precis vid poolen. Riktigt mysigt, dels att grilla. Dels att ha hittat ett gäng riktigt sköna människor!

 

DSC_0161

Såg såg vi Singapore från toppen av en buss. Svårt med bra bilder från en buss alltså. Men denna visar ändå Singapores många sidor. Asiatiskt, möter skyskrapor. Vi åkte runt med denna buss, det kostade 33 dollar och tog oss runt innerstaden.

DSC_0149

Och självklart har denna filur hängt med hela helgen. Tyvärr något gnälligare än vanligt. Vet inte om det är yetlaggen eller det faktum att hon kommit på att hon kan säga nej…

 

KRAM Sara

Comments

 1. Fanny 9 March, 2014 Reply

  Ser jättehärligt ut med värme! (den har liksom inte nåt Tokyo än)

 2. Hanna 9 March, 2014 Reply

  Åh, saknar er redan och längtar tills nästa gång vi får till en dejt. Hoppas på sommaren! KRAM!

 3. Karin 10 March, 2014 Reply

  Låter toppen! Nu är ju Alma lite äldre än Oliver men skulle gärna ta emot tips om du har för "pool och solhäng" med liten, du vet värmetänket, klädsel o.s.v... snart semesterdags, japp:) Kram

 4. Annie 31 March, 2014 Reply

  Underbart med kaffeutställning! Har aldrig hört om fenomenet, kanske inte finns i Sverige "än"? /A