BLOG

Kånken

DSC_2454

Denna ursöta väska fick Alma av sin moster och morbror i julklapp. Ser framför mig hur hon knatar till dagis med denna på ryggen, gulle!

 

Jag har gjort en trendspaning i Singapore. Kånken! Överallt ser jag Fjällräven kånken väskor. Verkar vara högsta mode bland unga här, coolt. Själv hade jag en kånken när jag gick första året i gymnasiet. En gul. Min kille hade en blå. Numera håller jag mig dock till handväskor och travelbags :-).

Från det ena till det andra. Det blir yoga på stranden imorgon, torsdag. 08.30-09.30. Du hittar info på facebook, Yoga at East Coast. Blir jätteglad om du dyker upp! Och, passa på att gilla facebooksidan Yoga at East Coast så får du info om alla klasser, etc.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Monica-Mamma till Alfred 22 January, 2014 Reply

  Älskar kånken! Hade också en när jag var mindre.. En vinröd om jag inte minns helt fel. Alfred ska också få en kånken så småningom :) Kram!!

 2. Charlotte 22 January, 2014 Reply

  Åå de är så söta! Min syster köpte en ljusbeige till sin dotter, jättesöt!

 3. Sandra 22 January, 2014 Reply

  Aston vill också ha en mini-kånken! Dagisstart inom snar framtid så kanske anledning nog att införskaffa :)

 4. Anna 23 January, 2014 Reply

  Kånken funkar alltid! Lite kul att dom är så populära i Singapore och allt började i min hemstad Övik längs Norrlandskusten. Ett varumärke vi är lite extra stolta över förstås!

 5. Fanny 23 January, 2014 Reply

  Jättesöt! Och dom är precis lika populära här i Tokyo. Sverige och Svenska produkter är inne!

 6. Josefine 23 January, 2014 Reply

  Mini-kånken är så söta! Står högt upp på lille W's önskelista på ettårsdagen i juni :)