BLOG

Kärlek halva vägen

Detta är det senaste tillskottet i min mycket blygsamma klocksamlig. Nummer 2 för att vara exakt. Fick den av M för ett tag sedan, 6 veckor sedan för att vara exakt. För att jag klarat av en halv gradivitet. Och för min del som hade en ganska tuff första halva så blev jag grymt glad för denna lilla present. Han är omtänksam min man :-). 

 

GODMORGON!

Jag sitter i soffan och äter hembakt bröd och egengjord yoggi denna morgon. Känns grymt bra att äta frukostmat jag gjort själv så jag vet vad som är i det. M och jag pratade just bröd häromdagen och varför hemmagjort bröd blir torrare så mycket fortare än köptebröd. Får en att fundera på vad de lägger i köpebröden egentligen… Kan tipsa om att en bakmaskin, då slipper du alla tillsatser i köpebröd och får vakna upp till doften av nybakt bröd. Det går inte av för hackor!

Annars så är denna vecka en mötesvecka. Jag har möten precis heeela veckan och tempot är högt. Idag är det management-möte som gäller och sedan middag ute med vårt lilla management-team. Imorrn och på fredag ska vi bussa 120 co-workers ut till ett hotell och hålla möten och workshops i dagarna två och det är ingen mindre än undertecknad som håller i organisations-trådarna. Jag tror jag känner någon som kommer att däcka i soffan på fredagkväll :-).

Hoppas att ni får en fin onsdag!
Sara 

Comments

 1. Piccolacasa 24 October, 2012 Reply

  Verkligen fin klocka! Han har god smak din man :)

 2. Ida 24 October, 2012 Reply

  Fin present och fin tanke från en omtänksam man (men vi som känner Micke inser ju också att detta var den perfekta ursäkten för att fortsätta med klocknörderiet ... hehe =) Vågar man tippa på ett Schweiziskt ur till bebisen inom kort?

 3. Lisa 25 October, 2012 Reply

  Så snygg sara! Jag älskar klockor så denna hade gärna fått flytta in hos mig med :) Nu vill jag snart se en magbild, hoppas du mår bra! KRAM

 4. Malin W 25 October, 2012 Reply

  gulliga man du har! Snygg klocka också! Lycka till torsdag och fredag! Kram

 5. Pingback: Fniss! | lifeinshanghai

  […] av det bästa med att blogga är alla fina kommentarer som ramlar in. Som denna kommentaren på inlägget om min nya klocka. Ida, du känner M för väl . Ja, jag är gift med en […]

  Reply
 6. Lot 12 May, 2013 Reply

  Jag delar din kärlek för Bvlgari! Fick delar av min i 40-år present! En Bvlgari Ergon med brunt krokodilarmband! Love!