BLOG

Kontraster

DSC_1102

Pic från en decemberdag i Singapore. Ganska olik en decemberdag i Sverige eller vad säger du 🙂

 

cats

Imorrn lyfter Alma och jag mot Sverige och då byts den grekiska salladen ut mot köttbullar, palmerna mot julgranar och barbenta ungar mot små godingar i overall. Kontraster 🙂

 

Åhhh, snart snart snart lyfter vi mot Sverige. Imorrn bär det av och vi är många som längtar! Det finns en mormor, en morfar, en moster och morbror som går och räknar timmar nu gissar jag. I alla fall gör jag det :-). Jag fick ett mail i veckan om vad nackdelarna med att bo i Singapore är och för mig är den stora nackdelen att det är så långt från familjen. Varmt väder i all ära men jag saknar att ha min fina familj nära. Om några dar så :-).

Idag ska jag plocka fram vinterkläder (ärligt vänner, jag har inte haft på mig jeans sen i Augusti…), ge mig ut på en sista julklappsjakt (har ju 21 klappar att köpa…) och kanske börja packa lite. Sverige-prepp med andra ord.

Önskar dig en härlig torsdag!

KRAM Sara

Comments

  1. pilla 5 December, 2013 Reply

    Ha en trevlig resa till Sverige! Just nu känns Singa beachen jäkligt lockande!

  2. Charlotte 5 December, 2013 Reply

    Ja verkligen skillnad på väder! :) Både positivt och negativt ;) Förstår att du längtar! Hoppas du får en bra resa hem! :)

  3. Det ser helt underbart ut men jag förstår att avståndet också måste skapa mycket längtan och tankar. Fint att ni får vara tillsammans över julen :) Visst har H&M home mycket fint :) Lycka till med julklappsjakten och resan, snart är ni här <3 Jennie