BLOG

Kvällsprommis på condot

DSC_3095

Då vi lyfter ikväll och Alma ska stängas in på ett flyg 13 timmar passade jag på att lufta henne nu på kvällen.

DSC_3097

 

Jag gillar verkligen vårt condo, det är väldigt mysigt att gå omkring här!

 

Japp, ikväll smäller det. 13 timmars flyg väntar Alma och mig om några timmar och jag försöker lite halft panikartat få ihop det sista av packningen. Numera kan jag nog kalla mig proffs på att flyga med småbarn, men det ändrar inte det faktum att man ska ha med sig en himla massa grejer! Jag flyger själv till Sverige denna gången, M kommer efter om en vecka. Och pjuh, det blir ett tungt handbagage… Denna flighten har Alma i alla fall en egen stol för första gången så jag hoppas att det bli lite lättare för oss båda att sova några timmar.

 

Kram och på återseende från Sverige!
Sara

In a few hours Alma and I are taking off to Sweden! And I am running around trying to pack everything. Even though I am some what a pro of traveling with small children, there is still soooo many things that needs to be packed…. 

Comments

  1. Anna 11 December, 2014 Reply

    Kom godt hjem! :) Gillar nya logga-typsnittet.