BLOG

Kvarterskrogen

DSC_0132 DSC_0133 DSC_0142

 

Vi har hittat en kvarterkrog värd namnet si sådär 15 minuters prommis från där vi bor. En italienare som verkar fokusera på riktigt bra mat. Punkt. Vi testade bland annat rökt ost och lamspett och kunde bara konstatera att hit måste vi bara igen!

 

DSC_0139

Skål säger jag! 

 

Hörrni, det var lite segt vad gällande att hoppa på utmaningen att träna 5 dagar i veckan hela oktober. Är det verkligen ingen som är sugen?! Själv har jag yogat både måndag och tisdag kväll och idag tänkte jag försöka mig på en liten springrunda. Onsdag och redan 3 av 5 pass avklarade, det är inte fy skam. Det var länge sedan jag yogade så här mycket och jag märker så stor skillnad på bara en vecka. Min kropp blir mjukare och mjukare för varje dag samtidigt som den blir starkare och starkare. Jag tror att jag snart har kommit så långt att jag kan börja fokusera på en av mina stora utmaningar, att lära mig att stå på händer. Att stå på huvudet gör jag lätt som en plätt och att stå på underbarmarna klarar jag någon sekund. Hade varit så häftigt att en dag kunna avansera till handstående. Det är en utmaning värd namnet, eller hur?

 

KRAM Sara

Comments

 1. Hanna 9 October, 2013 Reply

  Vad gott det ser ut! Jag är gärna med på utmaningen. :-)

 2. michaela ♥ 9 October, 2013 Reply

  åååh. det där såg ju helt underbart gott ut!

 3. Josefine 9 October, 2013 Reply

  Ser riktigt gott ut! Bra utmaning också, jag undrar bara när jag ska hitta tiden? Men tänkte försöka mig på lite yoga framför youtube (har glömt massa sen jag gick på gravidyoga) och mjukstarta lite. Har inte tränat efter graviditeten pga snitt (förutom några powerwalks och dagliga promenader då) och min bm tyckte jag skulle vänta tills lilleman var fyra månader, vilket är... hm, idag! ;)

 4. Eva 9 October, 2013 Reply

  Hej Sara, Gött att ha hittat en italienare på nära avstånd. Det är nästan ett måste. Jo, det skulle kännas fint att hoppa på träningsutmaningen. Dessvärre så är V i Bankok måndag till torsdag denna veckan och jag HATAR att träna hemma (maidlimningen inte H ännu) men det är klart om jag kör 2 ggr/ dag fr.o.m. fredag så funkar det. Jag är med! Kram

 5. Eva 9 October, 2013 Reply

  (maiden känner inte H ännu) skulle det stå!

 6. Hannah 9 October, 2013 Reply

  Jag har försökt få till att träna 5 ggr i veckan men det blev bara stressande. Nu tränar jag varannan dag och det fungerar toppen för mig! Jag har kört löpträning i 3 månader nu, börjar bli lite less att springa en mil varje gång så nu ska jag börja med styrketräning så slipper jag ut i regn och kallblåst i hösten här uppe i Jämtland :) Dessutom har jag börjat med 30 dagars squat utmaningen, hur går det för dig ;)

 7. Hannah 9 October, 2013 Reply

  Ja just, det var inte du som höll på med 30 dagars squads - sorry - men du kanske vill hänga på den utmaningen :)

 8. Linn 9 October, 2013 Reply

  Blev inspirerad när jag läste om utmaningen, men oktober har inte börjat rätt för mig. Känt mig småkrasslig de senaste veckorna och i måndags bröt det ut ordentligt med feber, halsont, hosta, snuva och huvudvärk. Får ta nya tag när detta har passerat. Har glidit ifrån yogan den senaste tiden och vill hitta tillbaka... Önskar jag hade en sådan kvarterskrog i närheten. Å ena sidan är Linköping så litet att i princip alla restauranger ligger på 15 minuters gångavstånd, varifrån man än kommer. Å andra sidan är stan inte tillräckligt stor för att ha ett vettigt utbud. Saknar verkligen en enklare kvarterskrog i avslappnad stil, men där maten håller bra klass.

 9. Emma 9 October, 2013 Reply

  Det såg gott ut! Jag är på utmaningen iaf. Till och med att jag har börjat löpträna litegranna vilket aldrig någonsin har varit min grej. Hoppas på att det kommer gå vägen. Det har varit kul och lätt hittills iaf. Lycka till med utmaningen!

 10. Frida 9 October, 2013 Reply

  Ser gott ut och vill delta :)))

 11. Hanna 9 October, 2013 Reply

  ojoj, nu hakar folk på hejvilt! :) hur gick löprundan? kram!

 12. Nellie 9 October, 2013 Reply

  Jag är med på utmaningen om jag inte redan sagt det. Härligt att yoga ger resultat. Jag har lagt in två yogapass i veckan för återhämtning (mest mentalt). Kram

 13. Annika 9 October, 2013 Reply

  Ville bara tacka dig för din fina kommentar hos mig på min blogg då jag skrev om min pappas död. TACK, fina okända människa. Har tagit tid för mig att svara men det gör inte min glädje och tacksamhet mindre <3 Hoppas allt är bra hos er, i en för mig magisk och ouppnålig del av världen. Att kunna rita sin egen klänning och få den uppsydd utan att behöva sälja hus och bil måste vara en upplevelse. Ha det gott! Kram Annika

 14. Sandra 9 October, 2013 Reply

  Men mums så gott det där såg ut! Det hade inte varit fel att vara med i utmaningen, men fem dagar i veckan är i det mesta laget för mig. Känner jag mig själv rätt så blir jag bara stressad, så jag kör på att träna två dagar i veckan just nu. När jag känner att jag har kommit igång ska jag utöka med någon dag till. Långsamt framåt så kanske man kan hålla i träningen också! :-) Vi får se vilken overall det blir, tänkte låta Andreas vara med och bestämma för en gångs skull, haha. Jag håller tummarna för att ni hittar någon ni kan låna, känns ju lite sådär att punga ut en 1000-kronorsoverall för tre veckor ;-)