BLOG

Laddar inför hösten

DSC_1980 DSC_1983Jag är tillbaka på balkongen på 18e våningen. Den där orchideerna växer så det knakar.

 

Så börjar vardagen åter infinna sig och vi är därmed åter på plats i Singapore. Det är gött att vara hemma, det är det. Efter 7 veckor på resande fot så uppskattar jag verkligen att få sova i min egen säng (även om just det där med sovande går sådär med en yetlaggad unge).

Annars så känns det verkligen som uppladdning och start inför hösten 2014. Många små projekt och drömmar som står på vänt. Bland annat så har familjen W bokat en resa till Australien och vi går redan runt och drömmer om surfvågor och roadtrips!  För egen del så hoppas jag på forsatt jobb tillsammans med min far. Han driver ett eget företag och jag har gått och blivit hans… hmm det där med titlar har vi inte kommit så långt med… men marknadschef kanske? Webdesigner? Kommunikatör? I vilket fall så hoppas jag på att kunna joina några roliga projekt i höst. Förutom det ska jag plugga grafisk design på distans och fortsätta leda mina yogaklasser. Ja, oxå blogga så klart, och vara mamma och hinna med en och annan Singapore-tur. Så det ser ut som en bra höst, det gör det. Även om jag innerst inne längtar efter att börja jobba “på riktigt”.

Hur ser din höst ut? Har du några stora eller små planer att dela med dig av?

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Anna 18 August, 2014 Reply

    Den som kunde höstladda på en sån balkong...

  2. pilla 19 August, 2014 Reply

    Inte helt fel att höstladda i Singaporevärmen. I höst tänkte jag jobba, resa och träna som vanligt och kanske försöka mig på att ställa mig vid spisen någon gång igen.

  3. Lilla Malin 19 August, 2014 Reply

    Det låter som om du bara har roliga saker att vänta dig! Härligt! Jag ser fram emot höst och vinter. Det blir att jobba tre månader till och sedan vara hemma till lill*n tänker komma till oss :)