BLOG

Längtar

Jag och mamma på vårt bröllop i somras :-). Bild: Malin Weinert

 

Åh vad jag längtar efter den 16e februari! Då kommer nämligen min mamma till Shanghai! Jag inser ju att hon åker hela vägen hit för att träffa en viss liten docka, men en liten del av henne hoppas jag att jag får :-).

Vi har inte varit i Sverige sedan början av september och som det ser ut nu så kommer vi inte hem förrän till början av sommaren. Det är alldeles för länge egentligen men det kom lixom något emellan. Så blir det då lite extra viktigt att familjen kommer hit istället och jag ser så framemot att få umgås med min mor i nästan två veckor. Jag misstänker att det inte många personer som verkligen kan stötta och avlasta när man precis fått barn, men min mamma är en av dem. Hon kommer lixom att komma in här i lägenheten på Yongkang lu och lixom helt självklart styra upp vad jag misstänker en lite smått hysterisk nybliven mamma :-). Åh vad jag längtar!

 

Kram Sara

Comments

 1. Nina 17 January, 2013 Reply

  Men åh vilken vacker bild, förstår att du längtar efter mamma <3 Har du föresten börjat känna av förvärkar? Jag har haft dem i några nätter nu, kanske är det dags snart? ;) Bebisen är iaf fixerad sa BM igår, så nu börjar väl väntan. Ha en fin dag. Kram.

  • sara 18 January, 2013 Reply

   Jag har mer sammandragningar sedan 1 vecka tillbaka typ, men bara några få gör "ont". Oftast känner jag de bara då magen blir stenhård. Min bebis har inte fixerat sig än. Senast igår bytte hon sida från vänster till höger. Det gjorde lite ont på mig kan man säga :-)

  • sara 18 January, 2013 Reply

   Ja, det blir nog jättebra!!!

 2. Malin Weinert 17 January, 2013 Reply

  Hej! Förstår att du längtar! Hur har det känts för dig sen du blev för långt gången för att flyga? Har det gjort att du känt dig mer låst i en främmande stad när du nu hsr en ny och stor utmaning framför dig eller har livet mest rullat på som vanligt? Kram Malin

  • sara 18 January, 2013 Reply

   Egentligen har det varit helt ok, det tråkiga var att flygförbudet tajmade ihop sig med julen. Hade egentligen väldigt gärna åkt hem över jul men det gick lixom inte i år. Men jag ska erkänna att jag ser fram emot nästa flygning :-). Har ju varit på resande fot nästan en gång i månaden det senaste året så det börjar rycka i renerven nu :-)

  • sara 18 January, 2013 Reply

   Tack Annelie, tagen av bästa Malin Weinert!

 3. Jeanette 18 January, 2013 Reply

  Så mysigt med mammabesök! Och jag tror hon vill träffa dig minst lika mycket som lilltjejen :) Usch vad jobbigt att luften är så dålig! Är det värre vissa perioder på året eller är det närsom?

  • sara 18 January, 2013 Reply

   Ja det blir mysigt. Luften har varit extremt dålig denna höst och vinter. Brukar faktiskt inte vara så illa. På vintern är det ju många hem som ska värmas upp och till det används kol så hoppas att det är därför och att det blir bättre när värmen kommer!

 4. Pernilla 18 January, 2013 Reply

  Förstår att du längtar! Definitivt baksidan med att bo långt borta. Nu har jag mamma & pappa en timme bort och det är så härligt efter många år långt ifrån.

  • sara 18 January, 2013 Reply

   Ja, det är verkligen den stora nackdelen med att bo utomlands. Att det är så långt till familjen... Tur att de kommer hit med jämna mellanrum!

 5. caroline 18 January, 2013 Reply

  Oh din fina mamma, forsår att du längtar. "mamma vet bäst" finns det ju dem som säger och i väntans tider kan jag förstå att en moders trygga famn, extra hand och erfarenhet är guld värt!

  • sara 18 January, 2013 Reply

   Ja precis. Man får så himla många tips och råd att man blir helt förvirrad. Men är det ngn jag litar på när det gäller barn (speciellt mitt barn) så är det så klart min egen mamma!

 6. Madde-Bäbis i februari 18 January, 2013 Reply

  Underbar bild! Du är så vacker :) Vart i Sverige kommer du ifrån? Lite nyfiken! Vad roligt att hon kommer och hälsar på er. Jag som tyckte det va långt mellan Örebro och Växjö men ska nog inte klaga..:).

  • lifeinshanghai 19 January, 2013 Reply

   Jag kommer från Helsingborg, så det är lite längre hem för mig :-). Men om jag ska vara ärlig är jag inte säker på att jag träffat min familj så mkt mer om jag bott i Stockholm... :-)

 7. Hanna 18 January, 2013 Reply

  Finingar! Så mysigt ni kommer ha därhemma du och mamsen! Du får små stunder för vila (eller yoga) och hon får små egna stunder med lillan:) Trevlig helg! Eller vänta nu.. Du har ju helg hela tiden! Fniss Kram!

  • lifeinshanghai 19 January, 2013 Reply

   Ja det kommer bli supermysigt att ha henne här! Räknar kallt med lite god mamma-mat oxå :-) Kram

 8. Bryant and Dwight Howard will also head into the AllStar but will have to be pondering the things they will return to. バーバリー バッグ アウトレット http://www.ahmm.co.uk/handlers/burberry-bags11.aspx

 9. cheap celine 12 September, 2013 Reply

  The Blue Crabs capped off the threegame series sweep vs . Camden on Sunday, earning an 118 victory. They exploded for 7 runs with the earliest and experienced two runs every around the seventh and eighth. cheap celine http://www.meldrumhouse.com/Emails/celine bag sale.html

 10. バーバリー バッグ 12 September, 2013 Reply

  In March of 2002, Beauchamp, then 31, was sentenced to five many years for the beating death of the threeyearold lady in Kingston, Ont. The 1999 criminal offense was explained by the veteran judge presiding through the demo as "atrocious, horrendous, wicked and hateful." バーバリー バッグ http://www.scubaboyinc.co.uk/masterpages/burberry-bags16.html

 11. But it was Lauryn smile and fight to reside that changed her mother existence for good. ルイヴィトン 長財布 モノグラム http://www.japaneseknifecompany.com/Install/lv-purse91.aspx

 12. Claim CME credit history for attending Beaumont CMEcertified frequently scheduled collection (grand rounds, tumor board, M situation convention or journal club) conferences only. バーバリー 財布 メンズ http://www.garyfrost.co.uk/About/burberry-purse32.aspx

 13. ルイヴィトン 人気 12 September, 2013 Reply

  The Pacers have won all 10 NBA playoff sequence through which they've taken a 20 guide, together with five sweeps. Video game 3 will be played Saturday in Atlanta.George experienced a great deal of aid in Activity 2. George Hill scored 22 factors, Hibbert experienced fifteen factors and 9 rebounds, and Environmentally friendly, a reserve, extra 15 details with the Pacers. ルイヴィトン 人気 http://www.cream-design.co.uk/css/lv-purse99.php

 14. MCM 12 September, 2013 Reply

  She was captivated to credit rating unions because the businesses obtain to get a social influence and interest in policymaking, she reported. MCM http://www.meldrumhouse.com/Emails/MCM-purse22.html