BLOG

Lediga dagar

Idag har Shanghai bjudit på 28 grader så vi intog vår lunch på en filt i Fuxingpark. Det var så härligt att sitta där i skuggan och snacka skit med härliga vänner.

 

Och världens sötaste Alma fick inviga världens sötaste klänning från Gap. Man blir ju knäsvag :-).

 

Hej vänner! M och jag har precis avslutat en helt perfekt måndag med en riktigt bra film. The impossible heter den och handlade om en familj som upplevde Tsunamin i Thailand. Det var många tårar som trillade ner för kinderna kan jag tala om och jag kan inte påstå att jag känner mig glad. Men  ändå, en mycket bra film. Ni vet en sådan som går rakt in i hjärtat. Se den!

Annars njuter vi av härliga Shanghai-vår dagar (i Sverige även kallat högsommar). Inte fy skam med 28 grader i april eller vad säger ni? Dessutom är det ledighet i Kina så M är ledig måndag till onsdag. Ni hör ju, det kan inte bli bättre!

 

Kram Sara

Comments

 1. Malin 29 April, 2013 Reply

  Sååååå söt hon är, lilla Alma. Klänningen var ju jättefin.

 2. Caroline 30 April, 2013 Reply

  Hon ar sa bedarande er lilla skatt, langtar till i sommar da jag hoppas kunna fa traffa er och Alma! Jag lyssnade pa P3 dokumentar i fredags om tsunamin (ar inbiten dokumentar lyssnare) och fick stanga av flera ganger for att inte borja tjuta, iom jag satt pa kontoret passade det sig inte riktigt med en storgratandes Carro :) Jag far nog vanta lite innan jag ser filmen tror jag, om ett radioprogram satte igang sa mycket...hehe...

  • lifeinshanghai 30 April, 2013 Reply

   Och vi längtar efter dig!!! Men vi är i Sverige samtidigt så det ska vi få till!! Saknar fin blogg oxå Carro, vill ju smygkika lite in i ert liv!

 3. Pernilla 30 April, 2013 Reply

  Alma är så himla söt! Låter härligt och ser härligt ut med värme. Ser så mycket fram emot att slippa alla dessa kläder som ska av och på hela tiden.

  • lifeinshanghai 30 April, 2013 Reply

   Ja värmen är grymt skön! Bara på med solhatt på a oxå är man redo

 4. Linn 4 May, 2013 Reply

  Mmm, det både låter och ser helt underbart ut! Värmen har allt kommit smygandes hit till Sverige också, fast jag sitter ju inte direkt utomhus i linne :-) Njuuuut!

  • lifeinshanghai 5 May, 2013 Reply

   Om vi njuter! Och håller tummarna för en riktigt fin svensk sommar i år!