BLOG

Lekplats Singapore-style

DSC_0192

Favoriten i Singapore just nu är denna tropiska lekplats. Vatten som porlar och inbjuder till bus och svalka. We like big time och numera är det ofta här vi hamnar på playdejts. 

 

DSC_0182DSC_0189

Alma och hennes små kompisar äääälskar! Och får de en spann och en spade kan de roa sig här for ever :-).

DSC_0193

Och när mammorna behöver omväxling tar vi med de små till området för de lite större barnen. Så blir man duschad från topp till tå! Bikini är ett måste även för föräldrarna! Du hittar detta ställe i Gardens by the Bay, helt gratis att gå in där!

 

Hallo!

Idag har ni en trött mama bakom knapparna. Helt självförvållat dock, såg en film igårkväll och kom inte i säng förrän efter tolvslaget (för er som inte har barn, det är seeeent!). Vi såg Captain Phillis, en film värd att vara lite trött far. Satt på helspänn filmen igenom och Tom Hanks som har huvudrollen var lysande!

Fniss, vi gjorde en svenne igår föresten. Vi hade bokat grillen på gården, handlat färska skaldjur på fiskmarknaden, marinerat och haft oss. Men så stod regnet som spön i backen. Skam den som ger sig, vi grillade ändå. Men paraply. Och Singaporeanerna tittade på oss som om vi hade en skruv lös. De kunde lixom inte förstå att vi valde att grilla när det regnar. Men ni svenskar är med på noterna, eller hur?! Har man planerat att grilla så har man!

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Emma 19 March, 2014 Reply

  Fantastisk lekplats! Ja jag har sett filmen 2 ggr. Den är mycket mycket bra! =)

 2. Nina 19 March, 2014 Reply

  Den filmen måste jag se asap hört så mycket om den :) Den lekplatsen hade Alfie gillat, såg kul ut!! Kram.

 3. Malin 19 March, 2014 Reply

  Wow vilken rolig lekplats. Helt perfekt ju!;)

 4. Fröken L 19 March, 2014 Reply

  Haha, så typiskt svenskt. Har man planerat att grilla så har man :-) Ja, tolv det är sent det. Jag brukar somna runt åtta, halv nio när jag lägger vår fyraåring. Kram Linda

 5. Sandra 19 March, 2014 Reply

  Vilken fantastisk lekplats för de små! Haha, härligt att ni har med lite svennetänk till Singapore i alla fall ;)

 6. Fanny 20 March, 2014 Reply

  Absolut! Grillning är inte nåt en hoppar över i första taget :)