BLOG

Lets move outside

 

Igårkväll var en sådan där ljuvlig Shanghaikväll. När himlen var djupblå och temperaturen höll sig under 35 graders-sträcket. Så M och jag tog en kvällsprommis runt i kvarteren, vi var inte de enda som valde att hänga lite utomhus.

Shanghaiborna tar gärna till vara på ljumma sommarkvällar. Barberaren, sömmerskan, cykelreperatören, alla tar de chansen att njuta lite av den sköna kvällar. Ibland tycker jag att vi svenskar kan lära oss att ta för oss av det allmänna rummet lite mer. Tänk så mysigt att sitta hos frissan, utomhus 🙂

Vi höll hos hemma sedan, igårkväll. Lagade gossig mat och tittade på film. Så idag vakande vi tidigt och är på väg till gymmet. Yoga för mig, basket för M. Sedan blir det brunch med vänner.

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. Piccolacasa 22 July, 2012 Reply

    En helt perfekt weekend i mina ögon! Här har söndagen precis börjat, jag testar min nya iPad och börjar bli hungrig! Bloggisbesök i em :) Kraaam