BLOG

Ljuvliga klänning!

Jag var och provade  K L Ä N N I N G E N  igår och tänkte att ni kanske ville få en liten sneakpeak. Så vi tar några bilder bakifrån, på små tygklädda knappar och väl valda veck.  

 

Igår var jag och provade klänningen hos LOVA och den var så nära perfekt som det går att komma. Lite, lite tajt över revbenen (måste ju kunna ta djupa andetag den 16e juni) annars satt den som gjuten. Och det blev helt plötligt  lite verkligare att vi ska säga JA om bara 4 veckor. CRAZY!!!

Annars så är jag den enda vakna här i nya lägenheten, grabbarna kom inte hem förrän vid sex. Somliga i bättre skick än andra… M tillhör de andra. Jag är dock vrålhungrig så planerar att väcka herrarna med nybakta scones, känns som ett bra sätt att få dem att kravla sig ur sängen på. Eller hur?! Annars har jag inte allt för mkt planer för dagen. Måste till gymmet då gårdagens planerade gymbesök byttes bort mot champangelunch med tjejerna :-).

Önskar er en fin söndag!
Sara 

Comments

 1. Piccolacasa 20 May, 2012 Reply

  Den ryggen! DEN RYGGEN! Så snyggt! Perfect! Nybakta scones är verkligen inte fel! Här kan det nog bli lite överbliven delikatesstallrik från igår, kaffe, fil och tidningen! Det blir en underbar söndag. Solen strålar och fåglarna är helt vilda. Både jag och M är lediga utan några direkta planer. Love!

 2. Alexia- 20 May, 2012 Reply

  Bar rygg....ME LIKE!!!!! Så jäkla snyggt! Finns LOVA bara i Shanghai?

 3. lisa 21 May, 2012 Reply

  Hehe, det lät roligt! Jag uppfattar dig som blond ;) Åh klänningen ser ljuvlig ut, ska bli spännande att få se dig på bild sen. Nu är det inte lång tid kvar :) kram

 4. Sångfågel 22 May, 2012 Reply

  Underbart vacker rygg - en sådan vill jag också ha! :) Du kommer att bli urtjusig(are) på stora Dagen. Sol från Sverige!