BLOG

Love is in the air

20120603-215901.jpg
Helgens brudpar som strålade ikapp med solen som valde att titta fram.

Hej kära ni! Nu är jag tillbaka hos er. Det blev lite mycket i helgen så jag hann inte riktigt med. Istället har jag varit tärna på fina vänners bröllop, en sådan dag det var igår! Kärlek rakt igenom. Det bästa med bröllop är den lycka man ser hos brudparet. Gårdagens brudpar såg så lyckliga ut att jag svär på att man fick se en bit av himmelriket i deras ögon. Får återkomma med lite bättre bilder från dagen 🙂

Förutom bröllop så känns det grymt nice att vara tillbaka i Sverige. Jag njuter så av fågelkvitter och familj. Det hade inte suttit fel med några plusgrader till men annars har jag verkligen ingenting att klaga på. Imorrn bär det av till Malmö för 3 dagars jobb, sedan ska jag vara ledig. Hur ser din vecka ut?

Puss o kram Sara

Comments

  1. Lisa 4 June, 2012 Reply

    Åh vad härligt! Själv har jag en arbetsdag kvar sen ska jag vila ;)

  2. Malin w-h 4 June, 2012 Reply

    Ååå Sara, så fint skrivet! Kärlek till dig för att du var där för oss!!❤ Puss

  3. Piccolacasa 4 June, 2012 Reply

    Jag sitter och väntar på ett datum för opponentseminarium för min uppsats. När jag får det, det ska vara denna veckan, ska jag läsa den uppsats jag ska opponera på. Sedan väntar jag på en äggkläckare så att vi kan få lite kycklingar här hemma. Och inspekterar bygget. Men det är som lite semester redan <3 Vackert brudpar! Hoppas att vi får se tärnan också! kram!