BLOG

Lyx-lunch

DSC_3414

För ett tag sådan åt jag en riktigt lyxig lunch, en sådan där som tar timmar att äta och som man njuter till fullu av (till skillnad från dagens “nudlar på rester” :-))DSC_3415 DSC_3426

Vi gick till Salt and Grill. Kvällstid kostar det en halv förmögenhet att äta där men de har ett mycket prisvärt (inte billigt :-)) luncherbjudande, något jag verkligen kan rekommendera!

DSC_3428Utsikten är lysande!

 

Mina sista månader i Shanghai kom jag på att många av stadens bästa restauranger hade grymma luncherbjudanden. Ja, det kom jag på för att jag var mammaledig och inte satt instängd på kontoret varje lunch :-). Favoriten i Shanghai var Mr & Mrs Bund. Bara kolla här eller här, det var verkligen en lunch värd namnet! Jag trodde att lyx till det priset inte fanns att finna utanför Kina och det hade jag i och för sig rätt i. Men det går faktiskt att hitta riktigt bra lunch-deals även i Singapore (även om Shanghai fortfarande ger mer lyx för pengarna).

För några veckor sedan testade jag min första Singapore lyx-lunch på Salt och grill och jag tror att jag kommer att komma åter. För ca 500 kr åt jag tre rätters med vin på en av stadens bättre restauranger men en grym utsikt. Prisvärt och trevligt!

 

Comments

  1. Hanna 28 February, 2015 Reply

    Vilka minnen! Stor mage på mig, liten Alma i famnen på sig. Underbara Mr Mrs Bund. Idag har det blivit både Sichuan citizen och DI shui dong för mig. Har tänkt på dig flera gånger. Särskilt efter besök på Yongkang Lu. Kram!

    • lifeinsingapore 2 March, 2015 Reply

      Det var tider det :-). Är Shange lika härligt som vi minns det?!