BLOG

M on the Bund

 

Vi har ju haft besök och då måste man ju visa dem i alla fall en av alla Shanghais bruncher och denna gången föll lotten på anrika M on the Bund. En av de första lite mer fancy västerländska restaurangerna i Shanghai. De har tjusiga lokaler, underbar utsikt och fantastik personal. Maten höll dock inte riktigt måttet, tyvärr och jag blev besviken på det danska smörrebrödet jag ällt.

Denna helg, våran sista i Shanghai är jag dock inte säker på att vi hinner med någon klassisk Shanghai-brunch. Ikväll bjuder vi nämligen in på partaj. Vi har ett barskåp att tömma och många vänner att säga hejdå till. Och imorrn är det de sista förberedelserna innan flyttlasset går på måndag som står på schemat. Skulle även vilja hinna iväg till accessory market ochleta upp en hatt till sommrens bröllop. För visst hade det varit tjusigt att bära hatt i sommar?

 

KRAM Sara

Comments

 1. Sanna 1 June, 2013 Reply

  Åh, då kan du väl vara så bussig o skriva adressen till accessory market. Ha en härlig kväll.

  • lifeinshanghai 3 June, 2013 Reply

   Åh jag kan den inte i huvudet men den ligger precis intill Yu garden. Dock blev jag besviken denna gång, mina favoriter hade försvunnit. Mest yade nu. Kram

 2. Charlotte 2 June, 2013 Reply

  Åhhh så sorgligt men så spännande samtidigt! Hoppas ni har en toppenfest :-)

  • lifeinshanghai 3 June, 2013 Reply

   Ja, det är så dubbelt det här. Men mest vill vi ändå flytta. Så det känns rätt.

 3. Malin 4 June, 2013 Reply

  Det ser gott ut! Så stor din tjej börjar bli;)