BLOG

Made by Sweden

 

Jomen alltså. Sedan jag blev utlandssvensk så går det att börja lipa till nationalsången. Det går att få gåshud också. Och att lägga ett dyrt och heligt löfte till sig själv att flytta hem till Sverige pronto. Men att Zlatan och Volvo skulle ha samma effekt… Otippat. Otippat men ujujujuj! Här har ni en utlandssvensk som med tårar i ögonen letar flygbiljetter hem till Sverige för att köpa en Volvo.

 

KRAM Sara 

Comments

 1. Anna 27 January, 2014 Reply

  För min del är det inte alls Sverige som reklamen visar upp - snö, kallt och öde. Men sen är jag ett stort fan av Österlen också ...

 2. Anna 27 January, 2014 Reply

  Man behöver inte ens vara utlandssvensk för att känna så, verkligen en grym reklamfilm!!

 3. Karin 28 January, 2014 Reply

  Gav samma effekt på mig:) Gåshud!!!

 4. Clarie 28 January, 2014 Reply

  Hej Sara! Clarie heter jag, vet precis vad du menar....MAN BLIR SÅ SVENSK när man flyttar ut och framförallt jätte patriot. Jag bor i Singapore sedan 2010. Vi stormtrivs att bo här. Älskar värmen,maten,folket....Det mesta:) Välkommen till Singan!!! Hitta din blogg för ett par dagar sedan, kul att du skriver om livet här. JOOOO kom på att jag måsta fråga lite om det där med yogan....Jag har prövat 1g och det gick åt skogen, var så svårt eller så var jag för ovig:) Läste att du brukar ha lite yoga nere på East Cost,hur funkar det? Är det varje vecka? Ha det gott. Clarie.