BLOG

Magi

DSC_0225DSC_0223 

Finns det något vackrare än den svenska sommren?!

 

DSC_0222

Jag tror inte det!

 

DSC_0228Underteckand på stranden utanför Helsingborg förra sommaren. Men en liten liten Alma i vagnen brevid. Och NEEEJ jag är inte bekväm med att lägga ut en bikinibild på mig själv. Men vet ni, jag jobbar på att acceptera mig själv som jag är och det är just så här jag var, 6 månader efter Alma kom till världen.

 

Biljetter till Sverige i sommar är köpta! Och jag fick nästan ont i hjärtat av längtan till den svenska sommaren. Till lujsa nätter, doften av nygrillat, en varm filt runt axlarna, doften av hav, en kram från en fin familjemedlem… Jag tror nästan att jag vågar pratar för alla utlandssvenskar, den svenska sommaren är magisk! Den var det även när jag bodde i Sverige, men sedan jag flyttade utomlands för över fem år sedan (!!!) så har magin intagit nya proportioner. Och nu längtar varenda cell i min kropp efter långa sommarveckor, hemma i Sverige.

 

KRAM Sara

Comments

  1. Millan 14 April, 2014 Reply

    Svensk sommar är helt klart svårslagen! Men vi njuter av värmen här i Singapore nu efter en lång o regnig vinter i England. Vår vecka i Thailand var ljuvlig men nu njuter vi av Singapore. Poolhäng o shopping i pp idag och vi hoppas på beachen imorgon. Vad skoj det var att läsa om er helg i kl! Har förstått att den är väldigt olik Singapore! Härligt med besök hemifrån för er! Det är så gott att vara med familjen här nu men jag har redan ångest över att säga hej då på söndag... Kram!

  2. Nina 15 April, 2014 Reply

    Åh så fint du skriver, den är verkligen fin, den svenska sommaren!