BLOG

Make it happen

DSC_2386

När kroppen skriker efter yoga när man kliver ur sängen och Alma skriker efter lek, då blir yogan såhär.

DSC_2381

Jag tror att en av nycklarna till att lyckas vara förälder och samtidigt göra iaf lite som man själv vill är att släppa på föreställningen om hur något ska se ut. Som att yoga ska vara stillsamt, och med fokus på bara mig. Ibland får även yogan vara full av sagostunder 🙂

 

De senaste veckorna har jag inte alls tränat så mycket som jag vill och nu skriker min kropp efter att bli omhändertagen. Ibland kommer ju livet emellan. Nu när jag pluggar heltid, jobbar med mina små projekt och samtidigt tar hand om Alma som inte går på dagis än så har jag svårt att få ihop allt. Vilket har märkt både härinne på bloggen men även på min träning. Och nu säger kroppen ifrån! Jag har tränat regelbundet i hela mitt liv, ända sedan jag var barn och det har gjort att min kropp inte klarar för långa pauser. Den börjar göra ont och bli rastlös. Och det är ju tacksamt, att min kropp säger ifrån. Eller är det kanske så att alla kroppar säger ifrån men att det jag lärt mig är att förstå vad den säger?

Så nu har jag lovat mig själv att ge min kropp vad den behöver mest, yoga. Jag har inte mycket tid, inte heller jättemycket energi just nu. Och då räcker det med 15 minuter i Almas rum på morgonen. Eller 30 minuter yoga med fokus på avslappning innan jag somnar. Träning behöver inte alltid vara 90 minuter hårt jobb som slutar med att jag skakar i en svettig pöl efteråt (även om det är och förblir min absoluta favvo-träning). Ibland räcker det med några solhälsningar och en kort strech.

Hur tränar du?
Sara

Comments

 1. Towe - come fly with me 25 September, 2014 Reply

  Jag har äntligen bytt gym mot pass och älskar det! Gymmet gick på rutin och klasser har jag inte tränat på flera år så väldigt kul med variation - smyger ut efter läggning och tränar, trx, combat, grit och annat kul :)

  • lifeinsingapore 26 September, 2014 Reply

   Åh så kul! och efter-läggning är bästa träningstiden :-)

 2. frida 25 September, 2014 Reply

  jag tränar i klasser eftersom jag maskar om jag ska göra det själv :-) tränar alla dagar uton mndag och fredag och det känns som om jag kommit in i ett bra flöde. varierade pass och varierad träning. varvar ju det med att kämpa på med löpningen .. vi fr se kanske jag kommer dit jag vill någon gång! tycker du är grym!

  • lifeinsingapore 26 September, 2014 Reply

   Så kul. jag älskar klasser och saknar att gå på gym. kanske ngt för mig att börja med nu i höst :-)