BLOG

Mamas på havet

DSC_0211Minns ni att jag var ute på sjön för någon vecka sedan? Tillsammans med sex andra mammor? Och no, vi tog inte med barnen. 7 ett-åringar på en båt, I dont think so! Men 7 mammor på en båt fungerade alldeles utmärkt!

 

DSC_0244

DSC_0231DSC_0239

Vi styrde kosan mot några små öar som ligger utanför Sentosa Island. Öarna var så långt jag kunde se helt obebodda. Inga vägar, inga hus, bara en strand och palmer. Så låg vi och guppade på simavstånd från stranden. Lunchade, badade och solade innan vi drog hem igen.

 

  DSC_0259

The happy Mamas! Tänk att man kan bli så glad (och avslappnad) över att få vara en dag utan kids. Och hjälp så mkt vi fick snackat om! Vanligtvis har vi alltid en hel hög med ungar som ser till att samtalen blir… avbrutna :-).

 

DSC_0269

Singapore sett från havet. Det är mycket betong…

 

DSC_0227

Det största intrycket gjorde dock lasthamnen. Den som aldrig tar slut, i alla fall inte så långt ögat når. När man är ute på havet i Singapore så går det inte att komma ifrån alla miljontals lasbåtar som ligger och väntar på att slå till. Alla lyftkranar, lasthamnen. Den är helt sjuk!!!

 

HEJ!

Snabb titt in här idag! Alma och jag är på väg till svenska kyrkan här i Singapore för att veckans Alma-höjdpunkt, deras barnsång. Jag tycker oxå att det är ganska mysigt att gå dit. Alma är så himla glad, och där är många trevliga föräldrar att tjata med.

 

På återseende!
Sara

Comments

  1. Sandra 2 April, 2014 Reply

    Åh, så härligt ni ser ut att ha haft det. Underbara bilder!

  2. Jenny Olofsson 5 April, 2014 Reply

    Det ser ut att ha varit hur trevligt som helst! Härligt att vara ute till sjöss.

  3. Charlotte 6 April, 2014 Reply

    Gud vad trevligt :) Såg riktigt härligt ut!