BLOG

Mamas på havet

DSC_0368

Än så länge har jag bara upplevt Singapores hav såhär, från torra land. Men idag ska jag ut med en båt!

 

Ett kort och snabbt hej till er bjuder jag på denna måndagsmorgon. Idag ska jag nämligen iväg på en båttur. Vi är 6 mamas som lämnar alla kids hemma för en dag på havet. På en yacht. Hur lyxigt lixom?!

Om jag har lite dåligt samvete för att jag lämnar Alma hemma med vår er en hel dag för att jag ska ut och roa mig? JA!!! Hade jag lämnat henne hemma med M hade jag inte haft det minsta styng av dåligt samvete. Men jag är inte helt glad i att lämna henne med vår er en hel dag. Jag har faktiskt aldrig gjort det förr, bara någon timme här och där och då nästan alltid när Alma sover. Men, någon gång ska vara den första och M utmanar mig ständigt att lämna Alma mer så att jag kan få tid över till annat. Nu menar han nog mest att skriva det där cv:et eller fixa med andra måsten. Men hey! Vem kan säga nej till en dag på en yacht?!

 

DSC_0366DSC_0370

Havet ser ju i alla fall väldigt lockande ut från stranden. Hoppas det är lika härligt från en yacht!

 

KRAM Sara

Comments

  1. Fanny 17 March, 2014 Reply

    Åh vad härligt det låter - njut!

  2. Sandra 17 March, 2014 Reply

    Åh, så härligt! Hoppas att du fick en helt fantastiskt dag :)

  3. Malin 18 March, 2014 Reply

    Det ser helt underbart ut!!! Fantastiskt;)