BLOG

Mamma på gång

Fina mamma!

 

På lördag kommer hon, mamma! Eller tja, det är framför allt mormor som kommer om jag ska vara ärlig. Hade Alma bara förstått han hon hoppat jämnfota av förväntan (om hon bara kunnat hoppa jämnfota…) för det finns en liten tjej i huset som är väldigt förtjust i sin mormor.

Det ska bli så nice att ha henne här! Vi ska visa henne Singapore, njuta av värmen och fira att mitt barndomshem blivit sålt. Men mest ska vi dra till Bali. Så vi längtar tills på lördag helt enkelt!

KRAM Sara

Comments

 1. Caroline 8 April, 2014 Reply

  Oh vad mysigt för er! Jag måste också bara nämna att när jag först såg bilden så tänkte jag "men oj vad lik Alma är mormor"! Verkligen! Det är häftigt med släktdrag. Njut tillsammans, ser fram emot att läsa här om era upplevelser tillsammans. kram

 2. Emma 8 April, 2014 Reply

  ÅÅh Bali! Jag var där i somras! Mysigt mysigt! Vart ska ni åka? Vi var ute på Gili Trawangan eller vad den nu hette och Gili Air. Gili air var kanske den mysigaste ö någonsin. Det är ju kanske lite svårt att ta dit en liten pluttis men annars är detta en romantisk resa för två någongång kanske =) Hoppas ni får det fantastiskt på Bali.

  • lifeinsingapore 8 April, 2014 Reply

   För oss blev det nusa doa till slut. just för att vi åker tillsammans med alma. annars hade jag nog dragit till ubud och yogat hela resan :-)

   • Emma 8 April, 2014 Reply

    Ah jag förstår det =) Men va härligt!! Vår Bali resa var en av de bästa resorna jag gjort. Fina minnen. Hoppas ni får fantastiskt iaf och det vet jag att ni kommer få!

 3. Hanna 8 April, 2014 Reply

  Åh vad mysigt! Hoppas ni härliga dagar tillsammans!

 4. Nina 8 April, 2014 Reply

  Men wow, Alma är lik sin mormor!! Förstår att ni längtar, Bali låter inte fel i mina öron :-) Kram.

 5. Malin 8 April, 2014 Reply

  Ja, mormor och alma är väldigt lika!!! Var väldigt tydligt på dessa bilderna

 6. Sandra 8 April, 2014 Reply

  Så underbart med mormor-besök och semester på Bali!