BLOG

Man of Steel

Igår fick M och jag äntligen bio-revanch och cyklade ner till stan för att gå på bio. Cykla är för övrigt något jag älskar och jag fick vibbar tillbaka till gymnasietiden när jag susade Helsingborg runt på cykel så gott som dagligen. Cykel i Singapore känns som ett måste.

 

Min bio och cykel-outfit var för övrigt en sådan där skön mix. Alldeles för dyra Ralph Lauren brillor köpta på Hawaii. Tokbillig tröja från fejmarknanden i Shanghai. Skräddarsydd (och tokbillig) skjorta från Shanghai och enkla jeans från HM. Ja oxå den ursnygga LV väskan till det. I like!

 

 

Todeloo darlings! Här har ni en bloggerska som är nyss hemkommen från en lång powerwalk med en av mina bästa vänner. Hon bor faktiskt bara ett stenkast från min mor och det är helt otroligt lyxigt att ha en av mina bästa vänner 500 meter bort. Är ju van vid tusentals kilometer :-). Och att vi sedan förenade nytta med nöje då vi gick istället för att sitta och fika gjorde att jag fick massa energi av vår lilla dejt. Mer sådant till mig tack!

 

 

Ja och filmen vi valde rekommenderas starkt, Man of Steel! Både M och jag var helt tagna av den barn-föräldrar relation som tar en ganska stor del av filmen. Ja och sedan kan man säga att superman går under kategorin “mycket väl godkänt ögongodis”.

 

Det är för övrigt ett socialt marathon att vara hemma i Sverige. M och jag är högst sociala varelser men snart är gränsen nådd känner jag. Skulle behöva en hel hög med oplanerade dagar där jag bara kan ligga och pilla mig i naveln. Semester från semestern. Att vi aldrig lär oss, M och jag för detta är långt från den enda sommaren där vi inser att all tid gått åt att träffa vänner och att vi varken hunnit med varandra eller oss själva. Gör om gör rätt till nästa sommar helt enkelt :-).

 

KRAM Sara

Comments