BLOG

Måndagslyx

DSC_3432

Vid det här laget vet ni väl, att jag tycker om att sätta guldkant på måndagar. Som att ta ett glas vin. Och yes, när det är upp mot 30 grader utomhus (och hemma) dricker vi vårt vita med isbitar i. Läskande och gott!

 

DSC_3436

Just nu står vårt måndagslyx på matbordet från IKEA och väntar på att jag ska blogga klart :-). Tillsammans med en bukett orchideer. Visst är även det äkta måndaglyx, en bukett snittblommor!

 

DSC_3433DSC_3442

Dessa ljuvliga mörklila orchideer är veckans fynd, köpta på kvartersmarknaden intill. De ger en riktigt lyxig, asiatisk känsla tycker jag. Dessutom passade dom utmärkt i vasen från HM Home, intill jordens snyggaste ljushållare. Eller vad tycker du?

 

DSC_3445

En överblick 🙂

 

Åh vad jag tycker att det är viktigt, att inte gå runt och vardagstråka måndag till fredag. För det är ju nästan hela veckan :-). Så titt som tätt gör vi något extra. Går ut och äter en måndag, går på tjej/grabbkväll en onsdag eller köper veckans snittblommor en tisdag. Bara för att. I like!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Nina 10 February, 2014 Reply

  Åh vilka ljuvliga bilder, och du har så rätt! Man ska leva mer i nuet, måndagslyx lät inte fel :) njut! Kramar.

  • Jaclyn 25 December, 2016 Reply

   None can doubt the veriacty of this article.

  • Gracelynn 30 December, 2016 Reply

   Taking the ovwerive, this post hits the spot http://hphaqzki.com [url=http://dzvbsra.com]dzvbsra[/url] [link=http://cgndrtdcbt.com]cgndrtdcbt[/link]

 2. pilla 10 February, 2014 Reply

  Härliga blommor! Håller helt med att man inte ska tråka bara för att det är måndag. Då missar man ju 1/7 av livet om man tycker alla måndagar är pest!

 3. Freedomtravel 10 February, 2014 Reply

  Ni har så fint! Självklart ska man lyxa lite ibland. Man lever ju bara en gång! Här blir det levande ljus på morgnarna och vin ibland, om vi inte tränar.

 4. lisa 10 February, 2014 Reply

  Låter mysigt :) ljuslyktorna var så fina...

 5. Nellie 10 February, 2014 Reply

  Ja, klart man ska ha måndagslyx! Tänk vad kort livet skulle vara om vi bara levde på helgerna. Ps. Jag tänkte väl att du skulle gilla detoxen. :) Men det ska ju passa hyfsat också. Det är ju en fördel om man styr maten själv dessa veckor. :) Kram

 6. Sandra 10 February, 2014 Reply

  Ni har det så fint hemma! Du har så rätt, vi borde bli bättre på att lyxa till det lite mitt i veckan... Skickar en stor krya-kram till Alma!! ♥

 7. Caroline 10 February, 2014 Reply

  Oh ja, det där ljushållarna är sååå fina! Och så mysigt ni verkar ha det, jag älskar er balkong och utsikten! Håller helt med, vi brukar också lyxa till det sådär i veckan, jag får så lätt tristress så omväxling förnyar och förhöjer het klart! Kram C

 8. Charlotte 11 February, 2014 Reply

  Helt rätt inställning! Försöker också leva så! :) Vad fint ni har det hos er! Ha en fin tisdag! kram

 9. Chyna 25 December, 2016 Reply

  Super invrfmatioe writing; keep it up.

 10. Cindy 25 December, 2016 Reply

  A little rationality lifts the quality of the debate here. Thanks for cobnrinutitg!