BLOG

Manikyr


Det är inte bara jag som får manikyr nu för tiden, även Almas fingrar kräver ompyssling. Hon har sylvassa naglar som måste filas ofta så hon inte river sig själv.

Idag skickar jag kärlek i mängder till er ute i bloggvärlden! Denna hjärtans dag tycker jag att vi kan sprida lite extra kärlek i cyberrymden, för även här finns en hel del tråkigheter.

Här i Shanghai har M i sann kärleksanda skickat iväg mig på manikyr och massage. Det är kärlek det! Kanske drar vi ut och käkar hela familjen W ikväll. Än så länge är Alma så snäll att hon lätt kan följa med på restaurang och har jag har en sjal att täcka med tycker jag att det funkar bra att amma in public. Så det blir nog en kärleksmiddag på stan ikväll, med familjefokus :-). Hur firar du denna kärlekens dag?

Kärlek i mängder!
Sara

Comments

 1. Sandra 14 February, 2013 Reply

  Att fila de där små vassa naglarna är inte alltid det lättaste ;-) Ha en mysig alla hjärtans dag, fina Sara!

  • lifeinshanghai 14 February, 2013 Reply

   Ja de är inte att leka med :-). Fin alla hjärtans till dig med!

 2. Nellie 15 February, 2013 Reply

  Massage och manikyr låter som en bra kärlekspresent. Hoppas det blev en trevlig middag. Kraaaam

 3. Hanna 15 February, 2013 Reply

  Kärlek till er fina vänner! Tänkte på er igår när vi gick från den restaurang där vi åt hjärtansmiddag, och när vi gicl tillbaka längst en mörk landsväg funderade jag på hur det blir på restaurang (och resor) med en barnvagn bredvid! Kärlek från solen! Hanna och C