BLOG

Mexican babyshower

DSC_3590Det blir en och annan babyshower så här i småbarns-åren :-). Och tja, detta kanske inte ser ut som en typisk babyshowe-bild, men kolla in den underbara kulan i bakgrunden. Och det var virgin margaritas, bara för att vara tydlig.

DSC_3595När den blivande mamman gillar mexikanskt är i alla fall inte jag sen att haka på!

 

Onsdag och sista hela dagen i Singapore på några veckor. Det får firas med en kväll på tu man hand med mannen. Det känns lixom lägligt att passa på innan vi åker hem för julen. För våra veckor i Sverige brukar präglas av umgänge på hög nivå, med alla andra förutom varandra.

Annars så går jag och små-oroar mig för kylan. Det var ju ett år sedan jag upplevde temperaturer under 20 graders sträcket. Jag har lixom glömt hur man gör :-). Men jag ska erkänna att jag faktiskt ser fram emot att kura ihop mig i en gosig halsduk och andas krispigt kall och klar luft. Det är något speciellt med det.

 

KRAM Sara

Last evening in Singapore for a few weeks… I think I will spend it with my hubby. Our weeks in Sweden tend to be super social, with everyone except with each other.  So I think a date-night is in order!

Comments