BLOG

Min helg

DSC_2866

 

Hoppas att er helg varit lika fin som min hojtar Alma från pappas axlar! Här har hon hängt en del, lillan. Bästa stället att utforska världen från tycker hon :-).

 

Så var det söndagskväll och även om klockan knapps slagit nio här i Singapore sitter jag ensam uppe och bloggar. I natt var min natt att sova “ostört” på så M är lite sliten :-). Vi är inne i en period med lite mindre sömn, det går verkligen i vågor för oss. Det där med sömnen.

Well, de senaste dagarna har varit intensiva med finbesök från Shanghai. Min vän Anna och hennes son Viktor har varit här och reste hem i morse. Trots att vi haft två små som kräver sitt så har vi hunnit med lite sightseeing så klart. Och jag tror nog att det var Arab Quarters som föll våra gäster lite extra i smaken. Med all rätt, jag gillar verkligen dessa kvarter jag med! Här kommer en bildbomd :-).

 

DSC_2804

DSC_2790

DSC_2794

Vi käkade en lunch i arab kvarteren, på det hak jag hittade när Hanna och hennes familj var på besök. I like!

 

 DSC_2869DSC_2875

 

 

Sedan strosade vi runt bland gränderna. Det är inte så stort, men mysigt!

 

DSC_2810

 

Är du på jakt efter en persisk matta är det hit du ska alltså! Har vänner som köpt matta just i dessa kvarter.

 DSC_2812

Det finns även många yogabutiker. Denna hittade M när han letade julkapp till mig. Jag tog mig en titt igår och kom ut med en ny yogamatta :-). Jag har länge varit på jakt efter en matta som jag kan ta med utomhus och check, nu var den hittad! Hade jag varit gjortd av pengar hade jag köpt mig några vackra armband oxå. Men det fick vara.

 

DSC_2848

Mitt helgsällskap. Vän och make med små godingar.

 

DSC_2813

Så avslutade vi våra timmar i arabkvarteren på ett litet oväntat sätt. Vi hittade en svensk restaurang/cafe som heter Fika. Där kan man få pannkakor med glass eller ett gäng köttbullar. LIte komiskt eller hur?! Vi provade kaffet och äppelkakan vilka båda fick godkänt. 

 

KRAM Sara

Comments

 1. Nellie 19 January, 2014 Reply

  Du vet, great minds think alike, eller nåt. :) Nä, det låter inget vidare kul men yogaretreat i Shanghai eller på Bali... WHO AM I KIDDIN!?!?!?!? Jag har ju sagt till Erik att jag vill åka till just Bali (eller liknande) på Yogaretreat senast när jag fyller 40 och det är ju inte så många år kvar tills dess. Men att ha ett eget retreat, det skulle ju vara ÄNNU bättre. Ja du, det kan vi ju lura på. Jag stänger inte den dörren. Förresten, hur länge stannar ni? Jag skulle även gärna strosa runt i alla yogabutiker och andra mysiga ställen. Åhh, vad jag blir sugen på att resa nu. Utanför mitt fönster är det isande vind och blåst. KRAM

 2. pilla 19 January, 2014 Reply

  Mysigt! Arabkvarteren är en favorit hos mig också. Pratade med mina föräldrar som är påväg hem från sin Asienresa idag och de hade också varit och spatserat i Arabkvarteren idag. Här hemma får vi tyvärr nöja oss med snömodd!

 3. Å jag känner verkligen igen det där med sömnen. Här hemma är den också väldigt upp och ner och jag börjar undra när hon ska börja sova bra. Hon är ju nämligen snart 1,5 år =/

 4. Fröken L 19 January, 2014 Reply

  Vad mysigt med besök, ser ut som om ni haft det roligt. Kul att du hittade en ny yogamatta. Jag skulle mer än gärna komma och delta i din yogaklass där på stranden. Vore underbart. Här har snön vräkt ner hela dagen. Värmen och våren känns väldigt avlägsna. Kram Linda

 5. Sandra 19 January, 2014 Reply

  Så härliga bilder! Kul att hitta ett svenskt hak sådär otippat :)

 6. Karin 20 January, 2014 Reply

  Som hon växer, stora tjejen! Jag som tycker Oliver är stor nu haha Kram!

 7. Nina 20 January, 2014 Reply

  Härliga bilder! Åh precis likadant med sömnen här, denna helgen har varit skit med sömnen ;-) tror att det är hörntänderna som är på g! Ha en fin start på veckan. Kram.

 8. Charlotte 22 January, 2014 Reply

  Härliga bilder! Såg ut som en mysig helg!