BLOG

Minnen

Minnen från en kväll för ett år sedan… 🙂

 

M och jag rensar idag och jag hittade ett SD kort med bilder som var ca ett år gamla. Ujujuj säger jag bara, M och jag skrattade så vi grät. Speciellt åt bilderna från en kväll som slutade med crazy-efterfestsdans i en grå soffa.

Det går inte att komma ifrån att lifeinshanghai verkligen har förändrats. Våra första år här hade en ganska tydlig röd tråd, party :-). Vi testade alla klubbar, dansgolv, barer och restauranger Shanghai hade att erbjuda.  Crazy times alltså! Eller vad säger ni läsare som hängt med här ett tag? Och nu, fyra år senare har vi alla lugnat ner oss, skaffat oss bebisar eller stora magar och letar oss istället igenom Shanghais utbud av parfymfria blöjor. Lite kul är faktiskt att i princip hela vårt gäng här i Shanghai går igenom samma förändring samtidigt, partyös har ersats av babyboom de lux helt enkelt. Vi känner hela 8 par här i Shanghai som fått eller ska få barn inom den närmsta tiden. Men jag ska erkänna att det rycker lite i party-generna och jag hoppas att det blir några galna Shanghai-nätter till. Vi får se till att hela gänget skaffar barnvakt någon kväll i vår så att vi kan gå ut och göra stan osäker igen :-).

 

Kram Sara

Comments

 1. Monica-Gravid med nr 1 29 December, 2012 Reply

  Åh, det är kul med gamla minnen! Livet förändras ju ganska mycket under åren och nu när man ska bli föräldrar ändras det väl ännu mer. Skaffa er en barnvakt en kväll och gå ut och lev jävel :) Det vet jag att jag kommer vilja göra!

  • lifeinshanghai 31 December, 2012 Reply

   Ja, barnvakt någon kväll då och då kommer vara ett måste!

 2. Piccolacasa 29 December, 2012 Reply

  Åh vad roligt för er att ni är så många samtidigt! Vilken grej! kram