BLOG

Morgonstund

DSC_0011

Denna morgon begav sig lilltjejen och jag ut på en powerwalk längst med floden som flyter förbi vårt hus. Floden ringlar sig hela vägen in till centrum och man kan gå hela vägen in. Riktigt så långt kom jag dock inte i morse. På vägen hem knäppte jag lite bilder på vårt condo, vi bor i huset allra längst till höger. Näst högst upp på våning 18.

 

HEJ!

Denna morgon är det full fart i lägenheten på 18e våningen. Alma och jag ska iväg till svenska kyrkan och deras babysång och vi ligger lite efter :-). Så det blir en snabb titt in till er.

När vi nu pratar om att ta sig någonstans så är jag grymt nöjd med att vi valt ett boende som ligger 200m från en metrostation. Det är så smidigt att åka metro med barnvagn i Singapore (buss ska dock vara omöjligt då man måste fälla ihop vagnen där) . Det finns alltid hissar ner till perrongen, folk är hjälpsamma också är det rent och fräscht. Alma väljer metro framför taxi alla gånger, på metron kan hon ju sitta i mitt knä och flörta med folk :-).

 

DSC_0013Det är en väldigt mysig prommis, den längst floden med mycket grönt. Vi mötte många glada jobbare och powerwalkare kan jag tala om. Och just på morgontimmarna har det ännu inte blivit så varmt vilket passar bra både för Alma och motionernade mig. Det lär bli fler morgonturer här.

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. pilla 10 September, 2013 Reply

  Älskade Singapore! Bodde där ett halvår och pluggade på SMU, och skulle absolut vilja flytta tillbaks och leva expat livet. Återfann din Singapore blogg (läste din Life in Shanghai) innan så helt perfekt att drömma sig tillbaks från vardagen i Stockholm.

 2. Anna 10 September, 2013 Reply

  Ser ut som ett perfekt promenadstråk

 3. Nellie 11 September, 2013 Reply

  Det ser jättehärligt ut. Påminner lite om Central park vi första anblicken. :)

 4. annelie 12 September, 2013 Reply

  Men vilken skillnad det måste vara för er! Vatten och natur mitt i stan! :)