BLOG

My favourite spot

DSC_0171

Utsikten från my favourite spot här på vårt condo. 

DSC_0168

 

 

Ibland när Alma sover sin middaglur passar jag på att smita ner till favoritplatsen. Tillsammans med en flaska vatten och en tidning. Oxå sänder jag lite tacksamhet uppåt för att jag får lov att ha det så här lyxigt. Jag om mina vänner här pratar ofta om för och nackdelarna med att ha en er hemma på heltid. En av de stora fördelarna är och förblir att jag som småbarnsmamma har möjlighet att få några timmar för mig själv då och då. Som när Alma sover till exempel. Jag har ju ingen disk eller tvätt som måste tas hand om, utan jag kan verkligen koppla av om jag så önskar. Och ibland (dock allt för sällan) tar jag mig tiden att gå ner till poolen och bara slappa! Ganska ofta träffar jag på en annan mamma med en unge som sover middag. Så chillar vi ihop.

 

DSC_0175 DSC_0177

Me-time! Toppen att passa på när Alma sover. Så märker hon inte att jag är borta men jag får ändå ett break. Perfekt! By the way, I lööööve mina Ray Ban brillor!!!

 

KRAM Sara

Comments

  1. pilla 14 March, 2014 Reply

    Men gud vilket härligt ställe. Jag vill också ha en pool!

  2. Charlotte 14 March, 2014 Reply

    Wow vackert! :) Skönt att kunna koppla av! Me time behövs för mer energi :) Ha en fin helg!

  3. Cecilia 15 March, 2014 Reply

    Kollade igenom din blogg lite. Ser ut som att du har det gött :D Jag är "hemmafru" i Sverige (alltså jag är just nu frivilligt arbetslös) och folk rynkar alltid på näsan när jag säger att jag inte direkt söker jobb just nu för jag vill ta det lite lugnt ett tag.. är gravid också.. men som du säger, det är inte riktigt okej i Sverige. Men jag bryr mig inte :D Haha tänkte bara säga det. Fin blogg i alla fall..;)