BLOG

Mysmorgon

Idag vaknade vi i ett småkallt sovrum och det är bara att konstatera att hösten verkligen är här. Mysigt! Jag passade på att börja dagen med en kopp te, något som jag inte gör när det är 35 grader utomhus.

Hihi, oj vad vit denna bilden är! Riktigt så vitt intryck ger inte vårt hem (om man inte står just i denna vinkeln då). Men vitt är och förblir min absoluta favoritfärg när det gäller inredning.

 

Raggisarna åkte på denna morgon också. Dessa fina är nya och kommer från HM.

 

GODMORGON!

Denna morgon är en riktig lyxmorgon för mig, jag har nämligen tagit en halv dag ledigt så jag sitter uppkrypen i salongen ikväll myskläder och raggisar och planerar att sitta här minst till klockan nio. Det är inte ofta man får sådana mornar på en onsdag. Anledningen till min halvdag off är att jag måste bege mig till svenska konsulatet och ansöka om ett nytt pass. Jag har inte tagit tag i det där med att uppdatera mina id-handlingar till mitt nya efternamn och nu är det hög tid! Så snart är det jag som sätter på sminket och knallar hela vägen bort till Huihai lu och håller tummarna för att jag kan få till ett passkort som ser normalt ut (jag lyckades inte sist).

Eftermiddagen kommer jag att spendera på sjukhuset för koll av lite bebis följt av föräldrarkurs så det blir inget jobb alls för mig idag. Här i Kina får man gå på att bebis-koller på arbetstid.

Nä vänner, jag tänkte använda min extra morgontimme till att titta in hos er och se hur ni har det.

 

Kram på er!
Sara 

Comments

 1. Lisa 14 November, 2012 Reply

  I love vitt :) själv har jag en bevis som inte vill sova, snart beordrar jag hem sambon för är ganska trött :( Hoppas du får en fin dag! Kram

 2. Lisa 14 November, 2012 Reply

  Bebis inte bevis ;)

 3. Karin 14 November, 2012 Reply

  Ja blir ju perfekt för dig då ju jäklar vilken form du ska komma tillbaka till!:) Kram!

 4. Linn 14 November, 2012 Reply

  Älskar att gå upp tidigt på morgonen när jag inte behöver stressa iväg någonstans. Så mysigt att bara sitta med en kopp te och läsa en stund. Den vita bilden i mitten ser så harmonisk ut. Jag gillar färg och mönster, men det är något med allt det vita som skapar ett lugn... Hoppas du får en fin dag!

  • lifeinshanghai 15 November, 2012 Reply

   ja, det blir lixom lite bättre dagar när de får börja i sin egen takt utan att bli stressade!

 5. sara 14 November, 2012 Reply

  tycker oxå vitt är snyggt!! tack så mkt, snällt! :)

 6. Jess 15 November, 2012 Reply

  Det är alltid mysigt de där första mornarna man kan ta på sig raggisar och det är höstmysigt. Nu har det varit mörkt i Sverige ett tag att det inte känns sådär mysigt längre.. ;)

  • lifeinshanghai 15 November, 2012 Reply

   du har helt rätt, höst och kyla är bara mysigt några veckor. Sedan känns det lisom dax för sommaren att göra intåg igen :-)

 7. Anna 15 November, 2012 Reply

  Vilken lyxmorgon mitt i veckan!

 8. Sandra 15 November, 2012 Reply

  Mysigt! Jag älskar té och dricker flera koppar om dagen, sommar som vinter. Fast här i Sverige har vi väldigt sällan 35 grader ;) haha. Du har fått en utmärkelse av mig i bloggen! Har ett minne av att jag sett att du redan har fått en tidigare men kunde inte låta bli att visa att jag uppskattar din blogg, sen får du utnyttja själva utmärkelsen bäst du vill ;) Kram!