BLOG

När man inte kan själv

 

När man ligger inne med ett par vintertrötta fossingar men inte når ner för att fixa dem själv, då är det attans fint att det är så lätt att få hjälp i Shanghai. Idag har mina stackars torra fötter fått sig en regäl genomgång Hos Helen Nail & Spa, händerna fick också sig en liten uppiffning när jag ändå var i farten. Så det har blivit en riktigt spa helg med både klippning och mani/pedi. Oh-la-la! Så det passar ju fint att göra en sista investering i min kropp denna veckan och avsluta med besöka gymmet. Ska möta upp M där om några minuter och planerar att ta en lite tur på en cykel och sedan köra lite lätta vikter. Skulle gärna ge ryggen en liten omgång, den behöver alla muskler den kan få nu för tiden…

 

Kram på er vänner!
Sara 

Comments

 1. Daniela 6 January, 2013 Reply

  Vad härligt att bli lite ompysslad! Skönt! Vad fin du blev i håret efter frisörbesöket. Snygg färg och fint med lite slingor i. Kram

  • sara 9 January, 2013 Reply

   Tack för dina fina ord, jag blev jättenöjd själv :-)

 2. Amanda 6 January, 2013 Reply

  Så skönt att bli ompysslad!!:-)

 3. Sofia 6 January, 2013 Reply

  Jag gjorde detsamma i fredags =) Så himla skönt att bli lite ompysslad ibland!

 4. Jeanette 6 January, 2013 Reply

  Så härligt att bli lite ompysslad! Måste jag bli bättre på :) Åtta dagar är ju ingenting! :)

  • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

   Ja, det är så värt det när man väl tar sig tiden. Nä, dagarna går snabbt! Bara 5 arbetsdagar kvar nu :-)

 5. Christine&Paris 7 January, 2013 Reply

  Lyxigt! Själv har jag pillat bort nästan allt mitt nagellack jag målade på i fredags, haha! Får väl måla nytt i morgon :)

  • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

   Hahah, det l't ju lite mindre snyggt dock. fram med lacket igen :-)