BLOG

Nära ögat

DSC_2475

Denna kanin alltså. Alma skulle gå över eld för den. Hon älskar denna kanin villkorslöst. Den får pussar, kramar, mat. Numera blir den även kammad och tandborstad på mornarna. Jag har aldrig sett ett barns kärlek till sitt gosedjur på detta sätt innan. Sååå gulligt!

 

DSC_2488

Vi har köpt en reserv så klart. Men tror ni att ungen låter sig luras?! Så klart inte! Så när vi häromdagen tappade kaninen på väg till stan var det lite panik här alltså. Som tur var hittade någon kaninen och ställde upp den så att de två stressade föräldrarna (som redan sagt hejdå till nattens sömn) hittade den på vägen tillbaka. Thank God!!!!

 

Hörrni!

Denna tröttan mamman har inte mycket att tillägga alltså :-). Denna torsdag har gått i ett för mig. Började dagen med en härlig yogaklass på East Coast (jag leder, joina oss nästa vecka) och avslutade dagen med en mindre härlig löprunda. Det där med löpning. Det är så härligt när man väl kommer in i det, men vägen dit. Fy bubblan! Hela kroppen och psyket skriker stanna! Men vi kämpade på idag, maken och jag. 30 minuter var vi ute, vilket är mycket för mig som knappt sprungit sedan jag blev gravid.

Tja, och mellan yoga och löpning har jag bytt blöjor, varit på playdejt, matat bebis och stressdruckit kaffe. En helt vanlig torsdag helt enkelt.

 

KRAM på er!

 

Comments

  1. Sandra 23 January, 2014 Reply

    Ahh, jag vet paniken när man har tappat sin unges käraste ägodel! Aston hade kastat ut sin snuttis från vagnen i höstas utan att jag märkte något men även vi fick tillbaka den tack och lov.