BLOG

Not without my…

20120625-161509.jpg

 

Det är bara så att jag inte lämnar Sverige utan att ha bunkrat upp med dessa två favoriter. De går inte att få tag på i Shanghai, iaf har jag inte lyckats hitta dem än men jag gillar dem så mycket att jag inte klarar mig utan dem. Beroende även kallat :-). Den ena är ID mineral foundation för mitt ansikte, den är i dyraste laget men hitills har inte träffat på ngt som dels ser snyggare ut, dels är bättre för hyn.

Sedan är det den berömda håroljan Moroccanoil som gör Shanghai-trött hår iaf lite piggare. För ni ska veta att vattnet i Shanghai är fyllt med kemilalier som inte är skonsamt mot de lite mer omtåliga västerländska hårsvallen (att jämnföra med kinesernas tjocka svarta hårstrån). Vi är sååå många som fått burr istället för svall sedan vi flyttade till Shanghai men jag tycker att denna oljan hjälper lite iaf. Oxå doftar den ljuuuvligt:-).

Så nu mina vänner är jag redo att återvända till Shanghai. Först ska jag dock till Polen några dagar för att jobba först, åker dit imorrn. Och sedan bär det av mor Shanghai på fredag. M åkte till Shanghai igår och jag ska erkänna att jag redan saknar min snygga man!

 

Kram Sara

Comments

 1. Piccolacasa 26 June, 2012 Reply

  Har du provat Jane Iredale? Jag tycker att det är mycket bättre än ID. ID känns dammigt på huden i jämförelse. kramen och res säkert!

 2. Sophia 26 June, 2012 Reply

  Åh, Maroccanoil är min favorit också ;)

 3. Lot 12 May, 2013 Reply

  Köp på www.strawberrynet.com Här hittar man ALLT och det levereras fraktfritt och tullfritt vart du än befinner dig i världen. Har handlat härifrån i många år och är jättenöjd. HongKOng baserat.

 4. Womens Dress 12 September, 2013 Reply

  whoah this blog is great i love reading your posts. Keep up the great work! You know, many people are searching around for this information, you can help them greatly.