BLOG

Nya naglar

C in action, eller rättare sagt “nagel-tjejerna” in action

Mina fina nya franska håller ett fast grepp och helgens första glas bubbel 🙂

Mellan jobbet och första slurpen bubbel igår hann C och jag inom Helen Nail & Spa för att piffa upp våra naglar. Det är så grymt lyxigt att sjunka ner i fåtöljerna och bara bli ompysslad i en timme. Det är verkligen något du ska göra i Shanghai, kille som tjej (som kille ska du kanske göra rosa nagellack :-)).

Jag gjorde så klart franska naglar, min favvis som även är urgulligt på tårna! Denna gången provade den nya gelen som alla snackar om, den som ska göra att naglarna håller sig fina i 3 hela veckor. Lite dyrare än vanligt manikyr men väl värt det om naglarna håller sig fina så länge utan att man behöva “bygga” dem (det gör jag aldrig igen, förstör naglarna helt). Håller tummarna för att de verkligen håller 3 veckor får då kan jag fixa mina naglar i Shanghai innan bröllopet, vore nice att slippa betala multum för nagelfix i Sverige :-).

Kram Sara

Comments

  1. Yvonne 24 March, 2012 Reply

    Ååh så härligt!! Lyx i Shanghai när det är som bäst, bubbel och nytt lack på naglarna!! KRAM

  2. lisa 24 March, 2012 Reply

    Härligt med manikyr :)

  3. Piccolacasa 25 March, 2012 Reply

    Håller med dig fullständigt, fransk lackning rules! Även på tårna. Jag har utbildning i att göra permanent lackning och det märket jag jobbade med höll jättebra!