BLOG

Nytt

cats

Senaste nytt i garderoben är denna härlighet i äkta silke. Från Petra Ringström så klart! En god vän till mig som även driver sitt egna klädmärke. Och jag tycker att det är så kul och viktigt att lyfta fram andra working-moms, speciellt om de gör så snygga kläder :-).

DSC_4081Silke är det perfekta Singapore-materialet. Det är så lätt och svalt.

 

Hej vänner!

Så var det måndag och en ny vecka har börjat i Singapore. Jag har droppat av Alma på dagis och placerat mig på mitt nya favvohak, carry on. Ett cafe här på east coast med grymt kaffe och supertrevlig personal. Och free wifi, perfekt för en ensam företagare som jag. Jag tar med mig datorn och sitter här och jobbar några förmiddagar i veckan när Alma är på dagis.

Denna veckan jobbar jag på en hemsida som ska avslutas och levereras i veckan. Denna gången gör jag allt, från logga till bilder till text. Ja oxå sätter jag ihop hela hemsidan. Jätteroligt så klart, lovar att visa er när jag är klar. Utöver det så fightas jag med byråkratin och om att få mitt arbetsvisum. Det är inte helt enkelt för oss medföljande expats att få arbetsvisum. Vi jobbar lite i uppförsbacke om jag ska vara ärlig och jag tror nästan att Singapore helst sätt att vi inte jobbar. Men det GÅR så klart så det är bara att bita ihop och kämpa vidare. Vad säger ni, är ni intresserade av att läsa detaljer?

Nu ska jag ta tag i min mailbox :-). Önskar er en fin start på veckan!

KRAM Sara

Monday and this week Im working hard on a webpage that is to be delivered by the end of this week. Fun! Besides that Im working on getting my work-permit here in Sinapore and that is not easy! To be honest its a very challenging process. Are you interested in the details?

 

Comments

  1. Emma 9 February, 2015 Reply

    Bara att kämpa på! Det är lite av en uppförsbacke faktiskt håller med dig. Jag håller på med mina dokument nu hoppas hoppas det inte blir några problem. Snygg klänning också!

  2. J 10 February, 2015 Reply

    Jätte gärna mer detaljer om visumproblem och att söka jobb i sg osv:)