BLOG

Nytt i soffan

DSC_2506

Vardagsrummet med många favoriter. Det lilla sideboardet som är ett IKEA-fynd. Den vackra lampan från Shanghai som hänger ovanför. Och det egenritade soffbordet som vi fick uppsnickrat innan vi lämnade Shanghai.

DSC_2510

Och i andra hörnet, det vackra röda vinskåpet som hängt med oss några år nu. Ser ni att jag försökt plocka upp det räda lite sådär lagom mycket i tavlan och kudden? Mer rött får det inte blir tycker jag som egentligen inte är så förtjust i just rött. Däremot älskar jag vårt röda skåp 🙂

DSC_2517

Det senaste tillskottet i soffan är jag dockmycket nöjd med. Lite rött för att matcha skået också lite Kina-vibbar. Köpt på iwannagohome här i Singapore.

DSC_2509

På andra sidan soffan står två vuxenfåtöljer och en för barn. Den är såååå söt, vår bruna lilla skinnfåtölj!

 

Det var längesedan ni fick en ordentligt titt hemma hos oss. Så här kommer några bilder från vardagsrummet och soffan. Ständigt under förbättring känns det som och jag är inte riktigt nöjd än. Så klart :-). Just nu är det kuddarna som jag inte ritkgit tycker hänger ihop. Kanske ska jag ta bort den svart-vita helt? Vad tycker du? Något tips?

 

KRAM Sara

Comments

 1. Så fint ni har därhemma! :) Ja, den svartvita passar inte riktigt. Det svarta i kudden med text fångar upp det svarta i ramarna och hörnen på skåpet bra. Den kan inte ligga i någon av fåtöljerna? Svårt att se på bilden hur det skulle se ut. Det beror ju såklart på hur många kuddar man vill ha/har användning för! Ha en bra dag!

 2. Nellie 3 February, 2014 Reply

  Den randiga bryter av snyggt tycker jag. Keep it! Själv beställde jag x antal nya kuddfodral från HM home i går. Vårkänslorna anstormande helt enkelt. Turkost, grönt, gult och rosa, kan det bli mer vår än så? :) Det är verkligen en snabb kanin det där! I dag ville Maja plötsligt ha med sig sin tiger också och när jag sa att hon bara fick ha med ett gosedjur så valde hon överraskande nog tigern. Så mycket för den lojaliteten! ;) Vi smugglade dock med kaninen om i fall att. :) Kram! /Nellie

 3. Sandra 3 February, 2014 Reply

  Så fint ni har det hemma! Ni har verkligen lyckats med det där att skapa ett personligt och "levande" hem :-)

 4. Charlotte 4 February, 2014 Reply

  Verkligen fint ni har det! bra balans med färger och möbler! :)

 5. Josefine 4 February, 2014 Reply

  Superfint! Fin stil och känsla. Känns hemtrevligt, snyggt och avslappnat :)

 6. annelie 5 February, 2014 Reply

  woow woow wow vad fint ni har hemma! så stilrent och snyggt men samtidigt så hemma och mysigt. jag gillart!!

 7. Ellinor 7 February, 2014 Reply

  Wow, ert hem alltså! Som hämtat ur ett glossigt inredningsmagasin. Gillar att det både andas skandinaviskt och asiatiskt, men utan att bli för mycket eller rörigt av något.

  • lifeinsingapore 10 February, 2014 Reply

   Så snälla ord, TACK! För det är ju precis det vi strävar efter, en mix mellan asien och skandinavien :-)