BLOG

Nytt på axeln

Jag har något nytt på min axel :-). En ljuvlig sommarväska som längtar efter strandprommisar och ljumma sommarkvällar. Det gör jag med kan jag tala om, hjälp vad jag längtar efter sommaren 2013. Jag och Alma kommer att vara i Sverige precis heeeela sommaren. Det kommer bli världens bästa sommar!

 

Ja men väskan var det ju. Visst är den snygg?! I LOOOOOVE!

 

Det blir en snabbtitt in till er idag, jag är i fixar-taget nämligen. Flyttar runt på prynadssaker och funderar på att sätta igång värsta baket. Min svägerska med fyra barn kommer nämligen nästa vecka och jag har mina aningar om att ett välfyllt bull-skafferi kan vara på sin plats. Det och en liten hint om påsk i lägenheten på Yongkang lu för stackarna missar ju att klä ut sig till påskkärringar och allt det där. Så detta får bli it idag, hörs imorrn igen vänner!

 

Kram Sara

Comments

 1. Nina 21 March, 2013 Reply

  Den är underbar! Köpte en Neverfull i London för några år sedan och den har blivit en favorit :) Man får ju plats med allt i väskan!

 2. Malin 21 March, 2013 Reply

  Åhhh va din den är!! Precis en sådan modell jag också vill ha!;) Den är så sommrig och fin! Love it! Kram!!

 3. Caroline 21 March, 2013 Reply

  Jättefin!! Och så snygg du är Sara, så inspirerad jag blev av ditt träningsinlägg! Inte för att jag har mamma mage att slimma,bara mage i allmänhet ☺ på lördag ska jag på auruveda/yoga workshop, så då kickstartar vi våren med lite ny inspiration!

 4. Anna 22 March, 2013 Reply

  Superfin!! Vad härligt med Sverige-besök igen hos er;)

 5. Lisa 22 March, 2013 Reply

  Så läcker väska :) Kram finis!

 6. Johanna lind 22 March, 2013 Reply

  Den väskan älskar jag, så sommrig och fin. Men än får jag vänta med att köpa en till väska till mig. Kram