BLOG

Offline

Vi har hållt till här idag. Hos mormor på släktkalas. Mormor med de vackra vackra händerna.

 

Lilltjejen var med så klart och åkte släkten runt.

 

Ja också var de släkten då, som inte riktigt klarade av det här med att posa för foto alla på en gång. Men här är dem, släkten på min mammas sida.

 

Det blev visst paus här några dagar. Det är ju nästan lite skönt, att även bloggen får semester titt som tätt. Jag har även pausfrån att läsa bloggar så här i semestertiden och jag tror inte att jag är den enda som gör så :-). Hade det inte varit sönt att koppla ner sig helt en vecka eller två?! För att lixom få en break från blogg, slösurfane, facebook och instagram ett tag. För det är ju riktiga tidstjuvar och hjälp så mycket annat man hade kunnat få gjort.

Är det någon där ute som testat, som kopplat ner sig totalt någon gång? Får man total abstinens som vilken junkey som helst eller gick det utan problem? Hade varit kul att höra hur det är, att vara helt offline :-).

 

KRAM Sara

Comments

  1. Melanie 20 July, 2013 Reply

    Jag gör faktiskt det ibland. Kollar inget och tar bara en paus från allting ett par dagar och gud så skönt det är. Mycket pill på telefonen är ju bara av vana! Nej jag tror verkligen att folk i allmänhet behöver koppla ner sig helt, sluta va på telefonerna hela tiden och bara leva i nuet lite mer :-) Sunt! Fina bilder, ni ser ut att ha det riktigt gott.

  2. Johanna lind 21 July, 2013 Reply

    Jag har kopplat ner mig någon gång, (och nu under dessa veckor då vi precis blivit föräldrar är datorn nästan aldrig på) men då fanns inte instagram och om det hade funnit tror jag inte jag hade klarat det ;) men när vi är på semester i Österrike kopplar vi ner oss helt. Och det är skönt, man får inget apstinens och det är bara "skönt" när man sen kommer tillbaka har man mycket att ta igen ju ;) tror det faktiskt hade varit sunt att koppla ner sig då och då. Hoppas du har det mysigt i Sverige nu sista tiden. Kram

  3. Linn 24 July, 2013 Reply

    Visst blir det lugnare i bloggosfären sommartid. Med rätta, tycker jag! Jag tog mig en ganska rejäl bloggpaus, men kopplade inte ner mig totalt. Facebook fanns fortfarande där, och jag har i hemlighet slösurfat en del... Total avhållsamhet ägnar jag mit åt när jag är bortrest. Och så testade jag ju att ha en internetfri vecka här för lite sen. Jag tyckte att det var alldeles fantastiskt, och om det inte var för att jag gillar bloggandet så mycket så skulle jag kunna tänka mig att leva så. Njut av sommaren, kram!