BLOG

Oh-la-la

Man får leta länge men det finns snygga asiatiska män. Denna bilden hittade jag på google, efter 7 minuters letande 🙂

Alltså, idag har jag träffat en riktigt snygg kinesisk man och JA, det är så ovanligt att det är värt ett blogginlägg (sorry M). Det finns så många urläckra kinesiska kvinnor i Kina. Men männen, not so much!

Men nu kan jag tala om att det finns en läckerbit här i Shanghai som dessutom arbetar som läkare. Oh-la-la alltså, looks and brain! Dessutom har denna heta läkare kännt och klämt på min rygg och höft hela morgonen. Jag var inte riktigt förbered på en het kinesdoktor och hade på mig de där beiga boxertrosorna i bomull som man bara har på sig för att man har en smått genomskinlig kjol på sig. Tänk Bridget Jones. Tror inte riktigt att han går hem och bloggar om den heta svenskan… Haha, men så är jag ju gift, som M snällt påminnde mig om när jag ringde honom för att rapportera att det faktiskt finns snygga kinesiska män.

Tja, och varför jag gick till en läkare? För att få lite koll på den där onda höften. Det visade sig att jag har en disk i kläm och ligament kring höften som inte är som de ska. Så nu har jag fått en helt gäng övningar och en behandling som gjorde ONT (skönt ont dock). Men framförallt har jag fått lite hopp om att detta kan gå över och att jag kan gå utan smärta ganska snart. Och det mina vänner är så mycket mer värt än en snygg kines!

Nu ska jag återgå till soffan, får inte sitta på resten av dagen så det är soffläge på mig idag.

Puss och kram på er!
Sara 

Comments

 1. Malin w-h 21 August, 2012 Reply

  Haha.... Ja, visst är det alltid dålig tajming när man har de där trosorna! Men, ja, Sara, du är faktiskt gift! Men ändå kul att höra att det finns hoppa för de kinesiska pojkarna. Meb frågan är, tycker dina kinesiska kollegor som du? Intressant med tanke på att där inte finns så många enligt din smak, och jag tror jag håller med dig. Kram

 2. Malin w-h 21 August, 2012 Reply

  Krya på din höft! Låter inte alls kul det där!! Helande kram

 3. Piccolacasa 21 August, 2012 Reply

  Det gör ju inget om det inte går över för då kan du ju alltid gå till doktorn igen ;)

 4. Caroline 21 August, 2012 Reply

  När är en kines är snygg, då är han faktiskt riktigt snygg! I Hong Kong finns det ganska många heta kinesmän i kostym. :) Men visst, om man jämför med kvinnorna är de underrepresenterade med råge.. Så typiskt att det händer när man har ful-trosorna på sig. ;-)