BLOG

Oh vilken sommar!

image

Man hade ju kunnat tro att vi tävlat i simhopp, Nina och jag.

image

För så här synkade vi var känns svårt att få till om man inte övat lääänge.

image

Faktum är dock att detta var the one and only jump. Bra jobbat eller hur?!

När man har sådana här dagar. När solen gassar från en klarblå himmel och man befinner sig i Stockholms skärgård. I en villa med havstomt som är fullproppad av folk man gillar. Och massa god mat. Då funderar man över hur det ens är möjligt att komma på idén att lämna detta land. För Sverige är ju helt underbart, magnifico, lite svårt att beskriva med ord. Och M och jag kan återigen konstatera att det är här vi kommer att hamna till slut, i älskade vackra ödmjuka Sverige.

Jag ska erkänna att det här med Singapore, det känns varken självklart eller enkelt. Snarare växer längtan efter Sverige sig allt starkare och jag undrar om det är läge att boka en resa hit två veckor i november. När det regnar i sidled och våra vänner inte kan missa tvättiden. Så det blir lite balans i min relation till Sverige. För att bara komma hem i semestertider ger en något skev bild av mellanmjölkens land :-). Men oj vad det är härligt, sommar-Sverige!

Kram Sara

Comments

  1. Freedomtravel 8 July, 2013 Reply

    Vilket snyggt hopp!! Sverige är fantastiskt nu när det är fint sommarväder! Men jag kan påminna om att det känns helt annorlunda en råkall, mörk och slaskig novemberdag ;)

  2. Nina 9 July, 2013 Reply

    Men vad vackert du beskriver Sverige! Visst är det fint så här års, jag inte förstå att vi varje sommar valt att lämna detta fina för Medelhavet :) men inte i år, nu njuter vi på hemmaplan. Ha en fortsatt skön semester fina du. Många kramar.

  3. Millan 9 July, 2013 Reply

    Ah vad jag kanner igen det dar! Vi aker oftast hem flera veckor pa sommaren, tva veckor runt jul och en och en halv runt pasken. Runt jul men sarskilt under sommaren sa tanker vi alltid att vi maste flytta hem. Men sen aker vi hem runt Pask .. i mars/april... sa kanner vi inte alls samma behov av att bo i Sverige ;-). Men ah vad vi langtar hem nu!! Bara 12 dagar kvar... Kram!