BLOG

On the way!

För någon vecka sedan skickades våra inbjudningkort ut. Gahhh vad spännande! Vågar inte visa hela kortet här på bloggen, man vet ju inte vad det finns för galningar där ute :-). Så efter bröllopet kan ni få se hela om ni vill.

 

Ok, nu är vi någorlunda back to normal här på lifeinshanghai. Men jag satt flera timmar igårkväll för att försöka få någorlunda styr på bloggen. Kommer ta några timmar till innan jag får helt rätt på det. Stackars spotlife… När jag blir arg blir jag arg och jag var allt annat än trevlig mot den stackars supportkillen. Tummen upp till honom som skötte det hela ganska bra. Dock så vill jag fortfarande flytta härifrån, igår var verkligen droppen!

Igårkväll hann vi även ta ut mamma och Mats på middag. Det blev kinesiskt så klart och de verkade uppskatta maten :-). Nu ligger de och snusar sött i gästrummet och jag tänkte passa på att smita ner till gymmet.

Kram till er mina fina!!!

Comments

  1. Anna 31 March, 2012 Reply

    Så snygga inbjudningskort!

    • sara 1 April, 2012 Reply

      Vad kul att du tycker det :-). Jag la ner mkt tid på dem!