BLOG

Önskelista från Shanghai

DSC_2269

Om det är något jag saknar med Shanghai så är det lyxen. Att få sippa på ett glas champange med en av världens coolaste skylines framför sig. Det har Singapore inte riktigt kunnat matcha än (men så har vi inte heller försökt :-))

 

Nu när det vankar Shanghai-besök om några minuter så kunde jag inte låta bli att fundera över vad jag saknar med Shanghai. Om jag hade fått önska mig precis vad jag ville från våra inkommande gäster, vad skulle det då vara? Så jag knopade ihop en liten Shanghai-önskelista :-).

Det är inte annat än att jag blir lite sugen på att besöka vår gamla hemstad :-).

KRAM Sara

Comments

 1. Helena 26 September, 2013 Reply

  Yey...you can leave China but China never leaves you, you know.

 2. Ellinor 26 September, 2013 Reply

  En av fördelarna med att flytta är att man får perspektiv på saker och ting. Man börjar se saker med nya ögon och det där som tidigare var en självklarhet, kanske inte är så självklart längre. Det är då man börjar längta och det tror jag kan vara bra. När man då kommer tillbaka till i detta fall en hemstad så gör man det med en helt annat känsla och tacksamhet. Hoppas att ni snart får chans att återse Shanghai. Kram

 3. Fredrik N 24 December, 2013 Reply

  Hej, Jag hittade precis din blogg. Jag och frugan har Singapore som ett av Våra absoluta favvorit ställen. Jag kan rekommendera swiss otel stamford. Där har de en fantastiks utsikt och det går att dricka champagne och käka jordgubbar. Sen är chokladbuffen (som tydligen har utökats med ost) på Marina bay sands helt fantastisk. Den ligger på våning 57 och man kommer upp vid infinitypoolen.

 4. Gloriane 25 December, 2016 Reply

  It's really great that people are sharing this innirmatoof.